Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τα πιο in fashion νύχια του καλοκαιριού - Tα trends από τις κορυφαίες nail experts

Τα πιο in fashion νύχια του καλοκαιριού ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δώρα Κύτταρη, Καλλιόπη Μανδέλου, Λευκοθέα Μπιλή, Αρετή Ρήγα, μίλησαν στο thebest.gr

Οι nail experts έχουν εξελιχθεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της beauty καθημερινότητάς μας. Διανύουμε την εποχή που στο προσκήνιο της αισθητικής εικόνας, τα φροντισμένα άκρα έχουν καταλάβει σημαντική θέση. Το φετινό καλοκαίρι επικρατούν δελεαστικές τάσεις με διεθνείς επιρροές που θα ανανεώσουν το μανικιούρ και το πεντικιούρ μας. Ρωτήσαμε τις ειδικούς της Πάτρας και μας κατατόπισαν δεόντως. 

Ένα από τα καθιερωμένα hot spots που ομορφαίνει τα νύχια μας είναι ασυζητητί το Bo Nails της οδού Βότση, στο κέντρο της Πάτρας. Με επικεφαλής της ομάδας του, την έμπειρη και αφοσιωμένη nail expert Καλλιόπη Μανδέλου, κλείνουμε το ραντεβού μας -όχι μόνο τηλεφωνικά αλλά και διαδικτυακά ανά πάσα στιγμή όπου κι αν βρισκόμαστε- για μανικιούρ, πεντικιούρ, ονυχοπλαστική, αποτρίχωση, σχηματισμό φρυδιών. Εδώ το καλλωπιστικό nail art έχει την τιμητική του.

Όπως επισήμανε στο thebest.gr η κ. Μανδέλου στα best off για το καλοκαίρι 2024 πρωταγωνιστεί το ασυναγώνιστο και διαχρονικό, κόκκινο χρώμα. Φλογερό και εντυπωσιακό, κρατάει τα ηνία της trendy παλέτας για τις θερινές μας εξόδους.

Επίσης, εξελίσσεται σε δημοφιλή επιλογή η παραλλαγή του κλασικού «γαλλικού» μανικιούρ με την προσθήκη νέων χρωμάτων.

Στη λίστα των must have, τα απαλά και διάφανα νύχια, οι τόνοι γκρι και navy blue. Το ροζ παραμένει μεγάλη τάση και μπορεί να στολιστεί με girly λεπτομέρειες όπως πέρλες και φιόγκους.

Bo nails 

Βότση 48 & Κορίνθου, Πάτρα

Τ.: 2610275595

bonailspatra.gr

instagram.com/bo_nailsandmore

Το αγαπημένο Fairynails, που προσφέρει περιποίηση άκρων και τις πλέον ποιοτικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας σε «ευέλικτο», πρακτικό ωράριο, υποδέχεται το κοινό του στο στενάκι της Παπαρρηγοπούλου αλλά και στη Ν.Ε.Ο. Πατρών. Δώρα Κύτταρη και Γιάννης Τσεκούρας, ως αχτύπητο δίδυμο, υπόσχονται το πλέον επίκαιρο μανικιούρ - πεντικιούρ της θερινής σαιζόν.

Σύμφωνα με την κ. Κύτταρη, το νεωτεριστικό trend της διαφάνειας στην επιφάνεια του νυχιού έχει γοητεύσει το κοινό και αποτελεί κυρίαρχη πρόταση  της μόδας

Οι παστέλ αποχρώσεις, πολύ φινετσάτες και αιθέριες, έχουν παραμερίσει τα έντονα χρώματα. Προτείνονται επίσης σαμπανιζέ τόνοι με glam λάμψεις, καινούρια «γαλακτερά» χρώματα αλλά και barbie pink. To ροζ ήρθε για να μείνει.

Fairynails

Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών & Αμερικής (εντός στοάς ΑΒ Βασιλόπουλος)

Τ.: 2610420042

Fairynails Downtown

Παπαρρηγοπούλου 4, Πάτρα

Τ.: 2610278276

www.instagram.com/fairynails

www.fairynails.gr

Με «φιλελεύθερη» ονομασία, το Free Hands Nails, Καραϊσκάκη και Αγίου Νικολάου, διαμηνύει πως πρέπει να κάνουμε αυτό που επιθυμούμε, με εμπιστοσύνη στους ειδικούς. Mέσα σε 3 χρόνια η επιχείρηση καταξιώθηκε από πλευράς απήχησης δίνοντας κίνητρο στο team να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερο.

Η Λευκοθέα Μπιλή, εξειδικευμένη στη nail art και με πιστή client list, μας κάνει τις πλέον περιζήτητες προτάσεις στυλιστικά. Έχουμε και λέμε: Όσο κι αν μας αρέσει να καλωσορίζουμε κάθε τόσο καινούριες τάσεις, αυτό το καλοκαίρι θα μεσουρανήσει το κλασικό κόκκινο.

Ταυτόχρονα έχουν κατακτήσει τον κόσμο τα απαλά και διάφανα χρώματα ως super chic & natural επιλογή. Όσες προτιμούν κάτι πιο σοφιστικέ,  ας επενδύσουν σε navy blue και πολύ σκούρο μπλε.

Δεν γίνεται να μην συζητήσουμε το χρώμα (Pantone) αυτού του καλοκαιριού, το γλυκό και θηλυκό ροδακινί. Ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, και αναδεικνύει το μαύρισμα.

Όσες ακόμα αντιστέκεστε στο έντονο κόκκινο, μπορείτε να το υιοθετήσετε στην απόχρωση του κρασιού που αποτελεί τάση. Ταιριάζει σε κάθε ηλικία, προσθέτει δυναμισμό και αποπνέει αυτοπεποίθηση.

Free Hand Nails

Καραϊσκάκη 86 & Αγίου Νικολάου, Πάτρα

Τ.: 2610242824

www.instagram.com/freehandnails

Σε χαλαρωτικό και κομψό περιβάλλον με ιδιαίτερο design στην περιοχή του Ρίου, με υψηλή παροχή υπηρεσιών, χρήση επώνυμων προϊόντων και αυστηρούς κανόνες υγιεινής, το Project Nails & more στοχεύει να κάνει τη διαφορά στον χώρο του. Προσφέρει μανικιούρ – πεντικιούρ, αλλά και περιποίηση σώματος, τεχνικές βλεφαρίδων, μασάζ, αποτρίχωση, μακιγιάζ κ.ά.

Η φιλική, ευγενική και καταρτισμένη ομάδα κατευθύνει το στιλ, ενώ όλες οι περιποιήσεις συνοδεύονται με επώνυμα vegan προϊόντα ώστε το αποτέλεσμα να εξασφαλίζει διάρκεια, λάμψη και αντοχή.

Η ιδιοκτήτρια, Αρετή Ρήγα, μάς μίλησε για τα τελευταία trends, τοποθετώντας στην κορυφή του στιλ το «γαλλικό», όχι μόνο στη διαχρονική αλλά και στη νεότερη, παιχνιδιάρικη μορφή του (με matcha, πορτοκαλί, neon ή mix & much σε κάθε δάχτυλο). Προτείνει ακόμα πως πέρα από τα χρώματα, στο «γαλλικό» δείχνουν πολύ chic οι πιο λεπτές γραμμές, ενώ για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα μία διαφορετική πρόταση είναι ο σχηματισμός του «ανάποδου» εφέ.

Παράλληλα, το καλοκαιρινό φως αναδεικνύει πανέμορφα τα shimmer pearl νύχια, ειδικά σε τόνους γαλάζιου και μοβ λιλά που ιριδίζουν, ενώ οι αποχρώσεις του γαλάζιου εξελίσσονται στο απόλυτο θερινό χρώμα.

Στο νυφικό μανικιούρ, προτείνεται το οβάλ almond σχήμα που μακραίνει τα δάχτυλα. Μεγάλο trend το ρομαντικό coquette manicure, το οποίο μπορεί να συνδυάσει floral αποχρώσεις, φύλλα χρυσού, πέρλες και διάφορες διακοσμητικές πινελιές. Το «γαλλικό» βασιλεύει και εδώ με την κομψότητά του αν και θα μπορούσε να συνδυαστεί με ανάποδο silver ή χρυσό για όσες επιθυμούν περισσότερη λάμψη.

Project Nails & more

Αθηνών 47 - Ρίο

Τ.: 2610993030

projectnailsandmore.com

www.instagram.com/project.nailsandmore

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View