Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Πάτρα: Μόνο ένα Ι.Χ. οπαδών της Φιορεντίνα έφερε το πλοίο από Ιταλία

Πάτρα: Μόνο ένα Ι.Χ. οπαδών της Φιορεντί...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Για τον σημερινό τελικό

Μόνο ένα αυτοκίνητο με οπαδούς της Φιορεντίνα έφτασε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας.

Απόψε πραγματοποιείται ο τελικός  του Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στην  OPAP Arena και κάποιοι αποδoί της ιταλικής ομάδας έφτασαν νωρίτερα στη χώρα μας,  μέσω του νέου λιμανιού.

Επί τόπου βρίσκονταν ελεγκτικές αρχές στο πλαίσιο των μέτρων ελέγχων που έχουν ζητηθεί ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος επεισοδίων.

Το μπλε αυτοκίνητο που ήταν και ο μοναδικό που έφτασε νωρίτερα με το πλοίο από Ιταλία, ελέγχθηκε εξονυχιστικά, ενώ κάποιοι ακόμα αναμένονται με το πλοίο που θα καταπλεύσει στις 3 το μεσημέρι.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής του αγώνα, σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται και η τοπική αστυνομία. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο «συναγερμός» έχει σημάνει και στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας.

Οι πληροφορίες για διέλευση οπαδών της ιταλικής ομάδας οδικώς από τα ελληνοαλβανικά σύνορα μέσω της Ιόνιας και Ολύμπιας Οδού, αλλά και μέσω των λιμανιών Πάτρας και Ηγουμενίτσας, έχουν θέσει σε επιφυλακή τις  Αστυνομικές Διευθύνσεις  Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports