Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη με εγκαύματα σε σχεδόν όλο το σώμα η 2χρονη - «Θα υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία»

Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένη με εγκαύματα ...

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για την εξέλιξη της υγείας του κοριτσιού

Δύσκολη είναι η κατάσταση για το κοριτσάκι που υπέστη εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του κορμιού της έπειτα από ανάφλεξη βενζίνης στην Θεσσαλονίκη που προκλήθηκε από στατικό ηλεκτρισμό.

Όπως ανέφερε στον ANT1 η διευθύντρια της ΜΕΘ του Ιπποκράτειου, Ελπίδα Χοχλιουρού, όπου νοσηλεύθηκε αρχικά το μικρό αγγελούδι πριν τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε πολλά χειρουργεία.

Η κ. Χοχλιουρού περιέγραψε όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο, όπου και πληροφορήθηκαν τι συνέβη. «Το Σάββατο το μεσημέρι λάβαμε μία κλήση για ένα 2χρονο παιδί με μεγάλη εγκαυματική επιφάνεια. Η αρχική ενημέρωση ήταν πως το 60%-70% του σώματος της είχε εγκαύματα», ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση για να σώσουν τη ζωή της και μετά διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού» συνέχισε, συμπληρώνοντας πως η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς τα εγκαύματα είναι σχεδόν σε όλη την επιφάνειά του σώματός της. Τέλος, πρόσθεσε πως «το παιδί παραμένει διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση και θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε άλλα χειρουργεία».

Το χρονικό του ατυχήματος
Υπενθυμίζεται ότι το συμβάν έλαβε χώρα το Σάββατο 25 Μαΐου, όταν ο 28χρονος πατέρας του παιδιού επιχείρησε να γεμίσει βενζίνη στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου του χρησιμοποιώντας μπιτόνι. Κατά πληροφορίες, προκλήθηκε ανάφλεξη, πιθανότατα λόγω στατικού ηλεκτρισμού, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί φωτιά και να αρπάξουν τα ρούχα του παιδιού που βρισκόταν εκείνη την ώρα δίπλα του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις