Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Άντριου Σκοτ θα παίξει και πάλι με τον Ντάνιελ Κρεγκ

Ο Ιρλανδός ηθοποιός Άντριου Σκοτ θα παίξ...
Μαρτάτος Tάκης

Στην νέα ταινία «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» που είναι η νέα συνέχεια του επιτυχημένου φιλμ "Στα Μαχαίρια - Knives Out"

Ο 47χρονος ηθοποιός Άντριου Σκοτ - Andrew Scott που ήταν συγκλονιστικός στην ταινία "Άγνωστοι Μεταξύ μας" που είδαμε και στην Πάτρα τον περασμένο Φεβρουάριο, εντάχθηκε όπως έγινε γνωστό, στο λαμπερό καστ του φιλμ «Knives Out 3», σύμφωνα με το Variety.

Ο σταρ των σειρών «Ripley» και «Fleabag» θα πρωταγωνιστήσει στη δεύτερη συνέχεια των περιπετειών του ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ με τίτλο «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» μαζί με την Κέιλι Σπέινι (Cailee Spaeny) της φετινής ταινίας «Priscilla» και τον Τζος Ο'Κόνορ - Josh O'Connor που τον είδαμε στο φιλμ του Λούκα Γκουαντανίνο "Οι Αντίπαλοι", που ήδη προστέθηκαν στο καστ ενώ πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο πρώην Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκι.

Ο Ράιαν Τζόνσον (Rian Johnson) υπογράφει το σενάριο και την σκηνοθεσία ενώ είναι παραγωγός μαζί με τον συνεργάτη του στην «T-Street», Ραμ Μπέργκμαν (Ram Bergman), όπως και στις άλλες ταινίες.  

Όπως έγραψε το Variety, “Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” επανασυνδέει τον Ιρλανδό στην καταγωγή Andrew Scott και τον 56χρονο σταρ Daniel Craig, οι οποίοι είχαν κοινές σκηνές στην ταινία James Bond, “Spectre” το 2015.

Η Lionsgate είχε κυκλοφορήσει το πρώτο φιλμ το 2019 που έφτασε σε εισπράξεις τα 312 εκατ. δολάρια έχοντας ένα μπάτζετ μόλις 40 εκατ. δολαρίων. Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του franchise αυτού μυστηρίου και αγωνίας και το 2022 κυκλοφόρησε το σίκουελ - sequel, με τίτλο “Glass Onion: Στα Μαχαίρια”. Μάλιστα σκηνές του “Glass Onion” είχαν γυριστεί και στην Ελλάδα.

Ο Άντριου Σκοτ έγινε αρχικά, περισσότερο δημοφιλής μέσα από τον ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά του BBC, «Sherlock», όπου υποδύθηκε τον Jim Moriarty. Με τον ρόλο αυτόν κέρδισε κι ένα βραβείο BAFTA, στην κατηγορία Television Award για καλύτερο β’ ανδρικό.

Είναι γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1976.

Το «Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery» σε σκηνοθεσία Rian Johnson αναμένεται στις αίθουσες το 2025.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture