Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Από 20ημερο σε 20ήμερο πηγαίνει η έναρξη των εργασιών για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος

Πάτρα: Από 20ημερο σε 20ήμερο πηγαίνει η...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει στο thebest.gr ο Παναγιώτης Μελάς ως αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού ‘Έργου

Άλλο ένα 20ημερο υπολογίζει η δημοτική αρχή ότι θα καθυστερήσει η έναρξη των εργασιών για την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος.

Είκοσι μέρες υπολογιζόταν ότι χρειαζόταν για την έναρξη των εργασιών και στις 10 Μαΐου. Το αρχικό πλάνο ήταν οι εργασίες να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα όμως αυτό που είδαμε τελικά ήταν εργασίες για πεζοδρόμια στην Τριών Ναυάρχων. Πιο συγκεκριμένα στις αρχές Μαΐου ο δρόμος είχε σκαφτεί από Γούναρη μέχρι Τριών Ναυάρχων όμως οι εργασίες δεν σχετίζονταν με το πολυσυζητημένο έργο που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του κέντρου της Πάτρας.

Όπως είχε πει τότε ο Παναγιώτης Μελάς ως αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού ‘Έργου,  η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών για την πεζοδρόμηση, οφειλόταν κατά βάση στο «κόλλημα» που υπήρξε με τις εργασίες στην Αράτου και την πλατεία Όλγας.

Πιο συγκεκριμένα στο σημείο αυτό το διάστημα  υπήρξε πρόβλημα με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με καλώδια και οπτικές ίνες ενώ και η ΔΕΔΔΗΕ περνούσε από εκεί δικά της δίκτυα πάνω στα οποία έπρεπε να εργαστεί πριν ξεκινήσουν οι εργασίες από τον Δήμο.

Μιλώντας ωστόσο για τα δεδομένα και την κατάσταση σήμερα ο κ. Μελάς ανέφερε ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν σε είκοσι μέρες μεταξύ Αράτου και Κολοκοτρώνη.

«Ολοκληρώνονται οι εργασίες για τα πεζοδρόμια στην Τριών Ναυάρχων, υπάρχουν κάποιες ατέλειες. Θα δοθεί ξανά στην κυκλοφορία το κομμάτι από Τριών Ναυάρχων μέχρι Γούναρη.

Η εξέλιξη του έργου έχει να κάνει και με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και αυτό πρέπει να το υπολογίζουμε. Η Αράτου προχωράει με γοργούς ρυθμούς σε σχέση με τα ζητήματα που υπήρχαν με την ΔΕΔΗΕ και εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.  Οι εργασίες για την πεζοδρόμηση θα ξεκινήσουν από την Αράτου μέχρι την Κολοκοτρώνη με τις παρεμβάσεις να γίνονται και στην πλατεία Όλγας. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούνε από δύο εβδομάδες έως 20 μέρες μέχρι να ξεκινήσει η πεζοδρόμηση με βάση αυτά που ξέρουμε» ανέφερε ο κ. Μελάς.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις