Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Γνωρίζοντας την πυγμαχία στο Δημοτικό σχολείο Λακκόπετρας Αχαΐας

Γνωρίζοντας την πυγμαχία στο Δημοτικό σχ...

Από την Παναχαϊκή

Στο πλαίσιο ανάπτυξης του αθλήματος και του Ολυμπιακού ιδεώδους από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας οι μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Λακκόπετρας Αχαΐας φιλοξένησαν στελέχη από την Παναχαϊκή στο πολύ όμορφο σχολικό τους περιβάλλον και συνεργάστηκαν άψογα κατά την διάρκεια του μαθήματος δείχνοντας ευχάριστη διάθεση για την εκμάθηση της πυγμαχίας! 

Κατά την διάρκεια της διδασκαλίας (επικεφαλής ο προπονητής Νίκος Πλέας και οι συνεργάτες-αθλητές του, Καρύδας Νικόλαος και Χρυσούλα Πλέα) οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις βασικές αρχές,τεχνικές-κανονισμούς του αθλήματος και να αισθανθούν τα συναισθήματα που διακατέχουν τον πυγμάχο κατά την διάρκεια που αγωνίζεται! 

Μάλιστα με το πέρας της διδασκαλίας οι μαθητές μας εξέφρασαν την χαρά τους και την ευχαρίστηση με ένα πολύ θερμό χειροκρότημα!

Για την όλη  διαδικασία και κατά την διάρκεια της διδασκαλίας η Διευθύντρια του σχολείου *ΣΓOYPOY AIKATEPINH και το εκπαιδευτικό προσωπικό του δημοτικού σχολείου Λακόπετρας Αχαΐας συμμετείχε και συνέβαλε στην διδασκαλία με τους :

καθηγητή φυσικής αγωγής *ΣTAΘOΠOYΛO IΩANNH

 *AΓΓEΛOΠOYΛO EYAΓΓEΛO, 

*KAKAΦΩNH NIKOΛAO, *ΣΦYPH XPHΣTO,  

*BYNIA MAPIA 

οι οποίοι είχαν κάνει εξαιρετική διδακτική προετοιμασία με τους μαθητές-τριες τους, οργανώνοντας επίσης μια άψογη φιλοξενία!!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports