Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την παράσυρση μητέρας και παιδιού

Θεσσαλονίκη: Βίντεο από την παράσυρση μη...

Παραδέχεται πως έφταιγε ο οδηγός που παρέσυρε τη μητέρα και το παιδί – Η κατάσταση της υγείας τους

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης, 30 Μαΐου, στα Πεύκα στη Θεσσαλονίκη, για τροχαίο ατύχημα με παράσυρση μιας μητέρας με το 14 μηνών παιδί της, από διερχόμενο αυτοκίνητο.

 Τι είπε ο οδηγός που παρέσυρε μητέρα και παιδί

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το MEGA, φαίνεται η μητέρα φαίνεται να κρατάει το καρότσι από την πίσω μεριά για να το προφυλάσσει ενώ το παιδί ήταν δεμένο στο καρότσι και έτσι γλίτωσε τα χειρότερα και δεν εκτοξεύθηκε.

Ευτυχώς, μητέρα και παιδί είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις. 

 Μιλώντας ο οδηγός παραδέχθηκε ότι φέρει ευθύνη, και ισχυρίστηκε πως κατέβηκε αμέσως από το όχημά του όταν σημειώθηκε το τροχαίο.

 «Ήμουν στη λεωφόρο Παπανικολάου. Δεν υπάρχει σήμανση. Φταίω και εγώ. Πετάχτηκε η κυρία ίσα-ίσα την ακούμπησα. Έπεσε το καροτσάκι. Ήρθαν οι ασφαλιστικές. Είναι καλά δόξα τον Θεό. Πρέπει να προσέχουμε περισσότερο. Είναι λάθος δεν αποποιούμαι την ευθύνη. Βρήκε ο καθρέφτης στο καροτσάκι και αυτό έπεσε κάτω», είναι τα λόγια του οδηγού.

 Ο πατέρας του παιδιού και σύζυγος της γυναίκας είπς για όσα έγιναν: «Ήμουν παρών. Ήμουν από την απέναντι μεριά στο αυτοκίνητο. Περίμενα τη γυναίκα μου να περάσει γιατί εδώ είναι επικίνδυνα. Καθημερινά φαινόμενα αυτά. Δεν σταματάνε στις διαβάσεις. Περίμενα να περάσουνε. Σταμάτησε η μία η πλευρά. Η γυναίκα βρήκε μπροστά, το καρότσι το είχε από την πίσω μεριά της και ο κύριος ερχόταν και στα 30-40 μέτρα υποθέσαμε εφόσον ανέβαινε η γυναίκα στις διαβάσεις. Δεν έτρεχε υπερβολικά. Θέλω να είναι δίκαιος και ο κύριος ούτε είδε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο πατέρας.

ΠΗΓΗ mega

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις