Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτοιμη για συμφωνία με το Ισραήλ δηλώνει η Χαμάς - Ζητά να σταματήσει ο πόλεμος

Έτοιμη για συμφωνία με το Ισραήλ δηλώνει...

Η Χαμάς εμφανίζεται έτοιμη να προχωρήσει σε συμφωνία για την ανταλλαγή ομήρων

Η Χαμάς δήλωσε ότι ενημέρωσε τους διαμεσολαβητές των συνομιλιών κατάπαυσης του πυρός ότι είναι έτοιμη να καταλήξει σε μια «πλήρη συμφωνία», συμπεριλαμβανομένης μιας συμφωνίας ανταλλαγής ομήρων, εάν το Ισραήλ «σταματήσει τον πόλεμο και την επιθετικότητά του εναντίον των ανθρώπων στη Γάζα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας την Πέμπτη.

Κρίση στον κυβερνητικό συνασπισμό του Ισραήλ
Την ίδια ώρα, ρήγμα φαίνεται πως έχει επέλθει στην κυβέρνηση του Ισραήλ, καθώς το κόμμα του Μπένι Γκαντζ κατέθεσε νομοσχέδιο για διάλυση της Κνεσέτ και διενέργεια εκλογών, μια έκκληση που απέρριψε το κόμμα Λικούντ του Νετανιάχου.

«Η 7η Οκτωβρίου είναι μια καταστροφή που απαιτεί από εμάς να επιστρέψουμε και να λάβουμε την εμπιστοσύνη του λαού, για να δημιουργήσουμε μια ευρεία και σταθερή κυβέρνηση ενότητας που θα μπορεί να μας οδηγήσει με ασφάλεια μπροστά στις τεράστιες προκλήσεις στην ασφάλεια, την οικονομία και -πάνω απ' όλα- στην ισραηλινή κοινωνία», αναφέρει σε δήλωσή της η βουλεύτρια του κόμματος του Γκαντζ, Ταμάνο Σάτα. «Η υποβολή του νομοσχεδίου τώρα θα μας επιτρέψει να το φέρουμε στην τρέχουσα νομοθετική περίοδο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις