Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ο Σ.Μ. Αχαΐας «Φειδιππίδης» γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2024» 

φωτ. αρχείου

φωτ. αρχείου

Θα εορταστεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) «Φειδιππίδης», τιμώντας μαζί με εκατομμύρια δρομείς σε όλο τον κόσμο την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος (Global Running Day)» για το 2024, που φέτος θα εορταστεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους δρομείς στην ομαδική προπόνηση που διοργανώνει ο Σύλλογος στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας. 

"Την Τετάρτη 5 Ιουνίου, λοιπόν, στις 19:00, φοράμε τη μπλούζα του Συλλόγου (ή οποιαδήποτε περιβολή επιθυμεί ο καθένας) και με αφετηρία τη νΠλαζ του ΕΟΤ στην περιοχή της Αγυιάς τρέχουμε ελεύθερα μέχρι μια ώρα. Προτρέπουμε, δε, όσες και όσους επιθυμούν, να «ανεβάσουν» την προπόνηση αυτή στην ομάδα του Συλλόγου (Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”) στην εφαρμογή STRAVA καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τα hashtags #ΣΜΑΧ, #GlobalRunningDAY 

Μετά το τέλος της προπόνησης θα υπάρχουν εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες!   

Όσες και όσοι δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στην ομαδική προπόνηση μπορούν να γιορτάσουν μαζί μας την «Παγκόσμια Ημέρα Τρεξίματος 2024», «ανεβάζοντας» επίσης την προπόνησή τους της Τετάρτης 5/6 στην ομάδα του Συλλόγου (Σ.Μ.ΑΧ. “ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ”) στην εφαρμογή STRAVA και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τα παραπάνω hashtags (#ΣΜΑΧ, #GlobalRunningDAY), συμμετέχοντας μαζί με το «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» στον παγκόσμιο εορτασμό", αναφέρεται σχετικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports