Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Φέντερερ και Ναδάλ, συνοδοιπόροι στα 3000 μέτρα για τη νέα Louis Vuitton campaign

Φέντερερ και Ναδάλ, συνοδοιπόροι στα 300...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Tα είδωλα του παγκόσμιου τένις και πρώην συναγωνιστές λανσάρουν σακίδια ποζάροντας για την Άνι Λίμποβιτς

Δυο tennis super stars ανηφορίζουν χιονισμένες κορυφές στους ιταλικούς Δολομίτες.

Ο 42χρονος Ελβετός Ρότζερ Φέντερερ και ο 37χρονος Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ, πιθανόν οι δημοφιλέστεροι, βετεράνοι πρωταθλητές όλων των εποχών στο άθλημα, πρωταγωνιστούν στην καινούρια διαφημιστική καμπάνια της Louis Vuitton.

Με το μήνυμα «Υπάρχουν ταξίδια που μετατρέπονται σε θρύλους» οι πρώτες εικόνες αναστάτωσαν το διαδίκτυο. Πρόκειται αναμφίβολα για την πιο ηχηρή καμπάνια του μήνα.   

 

Συγκεκριμένα, το διάσημο ντουέτο λανσάρει τα σακίδια- backpacks Monogram Christopher και Monogram Eclipse που αποτελούν βέβαια πειρασμό για τους κυρίους.

Αν και πρώην αντίπαλοι δηλώνουν στενοί φίλοι. Απαντες θυμούνται τα δάκρυα του Ράφα στο «αντίο» του Ρότζερ… Πριν λίγες μέρες όμως ήρθε και του ίδιου η σειρά να αποχαιρετήσει τους συμπατριώτες του στη Μαδρίτη, να αποσυρθεί μαχόμενος από το Παρίσι και να αφήσει μια μικρή πιθανότητα να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε αυτή την κοινή τους ανάβαση ο συμβολισμός είναι ξεκάθαρος. Αντικρίζουμε δηλαδή μια οπτική μεταφορά για τις δύσβατες διαδρομές τους και τα εμπόδια που ξεπέρασαν.

Ο Φέντερερ πέτυχε το ρεκόρ των 20 τίτλων Grand Slam και σφράγισε με  απαράμιλλη φινέτσα κάθε γήπεδο. Ο Ναδάλ κατέχει το επίτευγμα των 22 Grand Slam  με μαχητικό ταμπεραμέντο και δεξιοτεχνία.

 

 

Τι ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

«Ξέρω πόσα σημαντικά είδωλα συμμετείχαν σε αυτή την εκστρατεία, οπότε για μένα προσωπικά, είναι κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος, ειδικά που το μοιράζομαι με τον Roger - υπήρξε ο μεγαλύτερος αντίπαλός μου και σήμερα στενός μου φίλος. Στην καριέρα μου, πέτυχα περισσότερα από όσα ονειρεύτηκα ποτέ, οπότε στο τέλος της ημέρας, η κληρονομιά από την ανθρώπινη  άποψη είναι η πιο σημαντική αξία» εξηγεί ο Ναδάλ.

«Είναι μια μοναδική ευκαιρία να δουλεύουμε σε αυτή την καμπάνια με τον Rafa. Πώς θα μπορούσαμε να είμαστε τέτοιοι αντίπαλοι και στη συνέχεια στο τέλος της καριέρας μας να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον; Και εκεί που βρισκόμαστε σήμερα, νομίζω ότι ενσαρκώνει τα πάντα: στην κορυφή των βουνών. Για εμάς είναι κάτι που έχει νόημα. Και ξεχωριστό», αναφέρει ο Φέντερερ.

Η γαλλική αυτοκρατορία επέλεξε την κορυφαία φωτογράφο Ανι Λίμποβιτς, η οποία τους τοποθέτησε τον κατάλευκο καμβά της αλπικής φύσης.

Αντίστοιχοι ambassadors στις καμπάνιες της αριστείας Core Values της Louis Vuitton υπήρξαν στο παρελθόν οι Σον Κόνερι, Mιχαήλ Γκορμπατζόφ, Μαραντόνα, Μπόνο, Φράνσις Κόπολα, Αντζελίνα Τζολί.  

«Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που ξεκίνησα την πρώτη εκστρατεία για τις Βασικές Αξίες- Core Values με τον  Antoine Arnault, και χαίρομαι που αναβιώνω αυτή την εμβληματική σειρά. Ήταν λαμπρό να συνεργαστούμε με τον Roger Federer και τον Rafael Nadal σε αυτή τη νέα ιστορία - και οι δύο εμπνευσμένοι αθλητές, ένθερμοι φίλοι και μάρτυρες για την πειθαρχία και την αριστεία των δικών τους προσωπικών αθλητικών διαδρομών», λέει ο Pietro Beccari, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της  Louis Vuitton.

 Τα δυο είδωλα κρατούν τις ρακέτες τους και τις τσάντες του label στις πλάτες τους, ο ένας την πιο κλασική, ο άλλος την πιο δυναμική. Κάθε τους βήμα αποπνέει style, αλληλοσεβασμό και ταπεινότητα.

Ειδήσεις Τώρα

Crocs fever: Αλλοι τα λατρεύουν, άλλοι τα μισούν- από «άσχημα», έγιναν cool

Θα πάμε; Κατέφθασε πάλι Λάνθιμος, πιο σκοτεινός, παράδοξος, μίνιμαλ (όπως παλιά δηλαδή)

Καιρός: Ο Ιούνιος έρχεται και φέρνει ζέστη διαρκείας- Ποιες μέρες η θερμοκρασία θα φτάσει στους 39 βαθμούς Κελσίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports