Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Πανελλήνιες 2024: Με εντολή γονέων σταμά...

Πανελλήνιες 2024: Με εντολή γονέων σταμάτησαν εργασίες έξω απο ΓΕΛ του Βόλου λόγω θορύβου

Η πρεμιέρα των Πανελληνίων 2024 στο 1ο ΓΕΛ Βόλου είχε και…παρατράγουδα λόγω όχλησης των γονέων

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2024
/

Όλα κυλούσαν ομαλά κατά την εξέταση των Πανελληνίων 2024 στο 1ο ΓΕΛ Βόλου μέχρι τη στιγμή που ο εργολάβος που εκτελούσε έργα πέριξ του σχολείου, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μηχανήματα που κατά τους γονείς των υποψηφίων προκαλούσαν ιδιαίτερη οχλαγωγία και μάλιστα εν μέσω εξετάσεων.

Τα παράπονα και η δυσαρέσκεια των γονέων των μαθητών που έδιναν Έκθεση εκείνη την ώρα ήταν ιδιαιτέρως έκδηλη. Τα παράπονα συνεχίζονταν μέχρι τη στιγμή που οι γονείς που βρίσκονταν έξω από το προαύλιο έσπευσαν να ζητήσουν από τον εργολάβο να απομακρυνθεί ή να πάψει τις εργασίες του έως ότου τελειώσει το διαγωνιστικό κομμάτι.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Ο εργολάβος έδειξε τα απαραίτητα έγγραφα που δικαιολογούν την παρουσία του και την εργασία του στο σχολείο και συμφώνησε να απομακρυνθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγα λεπτά αργότερα συνέχισε τις εργασίες του στο ίδιο ακριβώς σημείο. Γονείς και πάλι επικοινώνησαν με την αστυνομία, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα.

Οι γονείς έκαναν παράπονα για τον θόρυβο αλλά οι…μαθητές δήλωσαν άγνοια
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας, Σ. Σαβελιδης επικοινώνησε με τον αστυνομικό Διευθυντή κ Γ. Ντιζε και δήλωσε ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά του εργολάβου. Με την παρέμβαση των αστυνομικών αρχών, οι εργασίες σταμάτησαν άμεσα.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι οι μαθητές δεν ανέφεραν οποιαδήποτε ενόχληση αφού οι θόρυβοι δεν “έφταναν” στις αίθουσες.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr