Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λιόσια: Νεκρός τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο ηλικιωμένος που βρέθηκε απανθρακωμένος

Λιόσια: Νεκρός τουλάχιστον τρεις εβδομάδ...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό ηλικιωμένου στα Λιόσια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό ηλικιωμένου στα Λιόσια.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη του γιου του ηλικιωμένου που έμεναν μαζί στα Λιόσια. Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου (01.06.2024) δικαστικοί λειτουργοί και αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι όπου βρέθηκε η απανθρακωμένη σορός.  

Αναζητούν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης και να μπορέσουν να καταλάβουν τι ακριβώς συνέβη και κάτω από ποιες συνθήκες έβαλε φωτιά στο στρώμα στο οποίο ήταν η σορός του πατέρα του.

Στο μεταξύ δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τα αίτια του θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα. Η σορός είναι απανθρακωμένη σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορεί να διαπιστωθεί από τον ιατροδικαστή αν υπάρχει εγκληματική ενέργεια.

Όλα δείχνουν ότι ο θάνατος του ηλικιωμένου έχει συμβεί εδώ και τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, καθώς εντοπίστηκαν σημάδια σήψης.

Στο σπίτι που έμενε ο γιος με τον ηλικιωμένο πατέρα του βρέθηκαν ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι και έχουν συλλάβει τον 57χρονο για παράβαση του νόμου περί όπλων και για απόκρυψη νεκρού. Προς το παρόν δεν υπάρχει κατηγορία για ανθρωποκτονία, καθώς περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Να σημειωθεί ότι ο γιος που λέει πράγματα ακατάληπτα στους αστυνομικούς υποστηρίζει ότι έκαψε τον πατέρα του υποστηρίζοντας ότι δεν είχε χρήματα για να τον θάψει. Την αστυνομία κάλεσαν οι γείτονες μετά από έντονη δυσοσμία.

 

πηγή newsit.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις