Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Μου άνοιξαν το κεφάλι, έχω 12 ράμματα»: Τι δηλώνει ο επαγγελματίας που ξυλοκοπήθηκε στο Παναιτώλιο

«Μου άνοιξαν το κεφάλι, έχω 12 ράμματα»:...

Ο 52χρονος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις Ρομά

Αγανάκτηση και μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στο Παναιτώλιο έπειτα από το σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη, όταν και τρεις Ρομά ξυλοκόπησαν ανελέητα 52χρονο επαγγελματία για ασήμαντη -κατά τα φαινόμενα- αφορμή.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο μαγαζί εστίασης που διατηρεί. Οι τρεις Ρομά ισχυρίστηκαν ότι ο εστιάτορας είχε ξεχάσει να τους βάλει κρέας στις πίτες τους. Εκείνος τους απάντησε ότι είναι σχεδόν απίθανο να συνέβη αυτό, όμως θα διόρθωνε την παράδοση αλλά δεν ήθελε να τους εξυπηρετήσει ξανά στο εξής.

 Το γεγονός αυτό φάνηκε να τους εξόργισε, με τους Ρομά να χτυπούν τον 52χρονο με γκλοπ στο κεφάλι ενώ ένας εξ αυτών τον γρονθοκόπησε στο μάτι.

«Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία, έχω 12 ράμματα»

 «Σταματάει ένα αυτοκίνητο έξω από το μαγαζί. Κατεβαίνει ένας και μου επιτίθεται και την ώρα που τον απώθησα, φώναξε άλλους δύο με γκλοπ, ένα ξύλινο και ένα σιδερένιο και άρχισαν να με χτυπάνε. Μου άνοιξαν το κεφάλι σε δύο σημεία, έχω 12 ράμματα, με χτύπησαν και στα χέρια και το πρόσωπο» περιέγραψε ο επιχειρηματίας, μιλώντας στον Alpha.

 Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στο Παναιτώλιο, στα σπίτια των τριών εμπλεκόμενων και συγγενών τους. Μέχρι στιγμής οι δράστες του ξυλοδαρμού παραμένουν ασύλληπτοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις