Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Η Παραλία» δίνει ραντεβού το Σεπτέμβριο με νέο κύκλο 150 επεισοδίων

«Η Παραλία» δίνει ραντεβού το Σεπτέμβριο...

«Έσπασε τα κοντέρ» με 22 εκατομμύρια θεάσεις

Η αγαπημένη σειρά «Η Παραλία» που καθήλωσε τους τηλεθεατές σε ΕΡΤ1 και ERTFLIX, με φόντο τα Μάταλα της δεκαετίας του `70, ανανέωσε το ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Υπόσχεται έναν δεύτερο κύκλο γεμάτο μυστήρια, ανομολόγητα μυστικά, έρωτες και ίντριγκες με ιστορικό πλαίσιο τα δύσκολα χρόνια της 7ετίας.

Στον εντυπωσιακό αριθμό των 22.000.000 ανήλθαν οι συνολικές θεάσεις της σειράς από τις 4/9/23-29/5/24. Κάθε επεισόδιο εκτός της ώρας προβολής από την ΕΡΤ1 συγκέντρωσε κατά μέσο όρο 153.000 επιπλέον θεάσεις ετεροχρονισμένα.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ποσοστό 35% των θεάσεων προέρχεται από κινητό τηλέφωνο, ενώ το 57% των συνολικών θεάσεων προέρχεται από άλλες συσκευές εκτός τηλεοπτικού δέκτη.

«Άνοιξε ο δρόμος» για την παγκόσμια αγορά
Το συναρπαστικό ταξίδι της «Παραλίας» σε σκηνοθεσία του Στέφανου Μπλάτσου και σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη, ξεκίνησε και στο εξωτερικό.

Η απόκτηση των δικαιωμάτων διεθνών πωλήσεων της σειράς από την κορυφαία γερμανική εταιρεία παραγωγής Beta Film ανοίγει το δρόμο στην παγκόσμια αγορά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight