Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηράκλειο: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Άρβης για τον πνιγμό του 7χρονου - «Ήταν άγγελος»

Ηράκλειο: Συγκλονισμένη η κοινωνία της Ά...

H μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο μικρό παραθαλάσσιο χωριό Άρβη της Κρήτης όταν έγινε γνωστό ότι ο 7χρονος Νικόλας έχασε τη ζωή του, όταν διέφυγε της προσοχής της μητέρας του για να κολυμπήσει σε παραλία της περιοχής, παρόλο που εκείνη του το είχε απαγορεύσει πολλάκις.

Το παιδί πήγε κρυφά στη θάλασσα μαζί με έναν φίλο του και λίγα λεπτά αργότερα παρασύρθηκε από τα κύματα με αποτέλεσμα να πνιγεί και να ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από το νερό.

Λουόμενοι που εντόπισαν το παιδί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ ανέφεραν ότι βρέθηκε μπρούμυτα στο νερό, ενώ παράλληλα κάτοικοι έδωσαν σκληρή μάχη να το επαναφέρουν με τη συνδρομή γιατρού και απινιδωτή. Το παιδί φάνηκε να έχει ελαφρύ σφυγμό, αλλά ήταν πλέον αργά. Μεταφέρθηκε σε κέντρο υγείας στο Ηράκλειο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με το flashnews.gr η μητέρα του πριν από λίγους μήνες γέννησε το δεύτερο παιδί της οικογένειας και την ώρα που συνέβη το κακό ήταν στο σπίτι με το μωρό, ενώ ο πατέρας βρισκόταν στη δουλειά του. Οι γονείς βρέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και έδωσαν κατάθεση για το πώς συνέβη το περιστατικό.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις