Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επιστρέφει στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Επιστρέφει στη φυλακή ο Νίκος Μιχαλολιάκος

Το δικαστικό συμβούλιο,αποφάσισε πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος και αν εκτίσει ποινή της πολυετούς κάθειρξης των 13 ετών που του έχει επιβληθεί.

Ακυρώθηκε η αποφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου και επιστρέφει στη φυλακή. Την απόφαση έλαβε το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας με βούλευμα του.

Το δικαστικό συμβούλιο, υιοθετώντας σχετική εισαγγελική πρόταση, αποφάσισε πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος, καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, θα πρέπει να παραμείνει έγκλειστος και να εκτίσει ποινή της πολυετούς κάθειρξης των 13 ετών που του έχει επιβληθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε αποφυλακιστεί με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, παρά την αντίθετη εισαγγελική πρόταση.
Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο είχε αποφασίσει την έξοδο του Νίκου Μιχαλολιάκου από τις φυλακές με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός Αττικής, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και απαγόρευσης συνάντησης με συγκατηγορουμένους του.

Ωστόσο μετά την έκδοση του βουλεύματος του δευτεροβάθμιου δικαστικού συμβουλίου (υπ´αριθμόν 24/2024), η κράτηση του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα της Χρυσής Αυγής, θα συνεχιστεί κανονικά, έως ότου εκτίσει κατά τον νόμο την ποινή του.

Το σκεπτικό του δευτεροβάθμιου δικαστικού συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, έγκειται στο γεγονός ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος με αρθρογραφίες του σε ηλεκτρονικά μέσα συνεχίζει να υμνεί τις έκνομες ναζιστικού τύπου πρακτικές της ΧΑ.παρά την δίκη και την καταδίκη του.

Σύμφωνα με το δικαστικό συμβούλιο εκ τούτου, εμφανίζεται αμετανόητος και εξ αυτού ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις