Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σίσσυ Τουμάση - Το προξενιό της Ιουλίας: «Την αγαπώ πολύ τη Φιλιώ»

Σίσσυ Τουμάση - Το προξενιό της Ιουλίας:...

Τι είπε για την προσωπική της ζωή

Η Ναταλία Αργυράκη και η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται!» συνάντησαν τη Σίσσυ Τουμάση, την τηλεοπτική Φιλιώ από την αγαπημένη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας».

Όπως είπε η Σίσσυ, «η Φιλιώ είναι αμφιλεγόμενος χαρακτήρας, έχει ζήσει τις παράνοιές της. Είναι ένα κορίτσι που ήταν πάρα πολύ ερωτευμένο, ήθελε πάντα να παντρευτεί τον Γρηγόρη και μια μέρα μαθαίνει ότι η φίλη της έχει σχέση με αυτόν, οπότε χάνει ξαφνικά τη φίλη, τη σχέση, τα πάντα. Οδηγήθηκε σε ένα σκοτεινό αυτοκαταστροφικό μονοπάτι, πήρε αυτό που ήθελε αλλά στην πορεία ανακάλυψε ότι αυτό που ήθελε δεν ήταν αυτό που νόμιζε». Την αγαπά πάρα πολύ τη Φιλιώ, «δεν θα την έκανα παρέα, δεν θα ήταν φίλη μου σίγουρα, αλλά μου αρέσει γιατί με ιντριγκάρουν οι χαρακτήρες που κινούνται σε μια πιο γκρι ζώνη».

Η Σίσσυ έγινε ηθοποιός γιατί ήθελε να παίζει στον κινηματογράφο και αμέσως μετά τις σπουδές της ήρθε στο δρόμο της η ταινία «Miss violence» που έφθασε μέχρι τη Βενετία και το Χρυσό Λέοντα. Δεν “πούλησε” αυτή την επιτυχία «δεν πουλάω τον εαυτό μου, έχω αυτό το κακό, δεν το χρησιμοποίησα» και ίσως ήταν ένας λόγος που άργησε και η τηλεόραση να έρθει στη ζωή της. «Ήμουν πιο φοβιτσιάρα και επιλεκτική στην αρχή, ήρθε αργά η τηλεόραση γιατί εγώ άνοιξα αργά την πόρτα. Ευτυχώς που την άνοιξα, όμως, γιατί με έχει κάνει καλύτερη με έχει μάθει πολλά. Και η δουλειά του ηθοποιού είναι όλα, το θέατρο, η τηλεόραση, η διαφήμιση, το σινεμά». Όσο για το αν οι ηθοποιοί είναι καλό να κάνουν διαφημίσεις θα πει «ο ηθοποιός είναι ο μέγας πωλητής, πουλάει τον εαυτό του, ποιος καλύτερος να πουλήσει κάτι άλλο, λοιπόν».

 Μιλώντας για την προσωπική της ζωή θα πει «με μεγάλωσα κάπως μόνη μου και η πιο ασφαλής αγκαλιά για εμένα ήταν αυτή που έκανα εγώ στον εαυτό μου» καθώς οι γονείς της ήταν χωρισμένοι και η μητέρα της έφυγε νωρίς από τη ζωή. Ο σύζυγός της «είναι η οικογένεια που βρήκα ξαφνικά στη ζωή μου, είναι ο άνθρωπος που αγαπώ, και εύχομαι να είμαστε για πάντα μαζί».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη με Πέμπτη στις 22:40.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight