Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε εξέλιξη τα… deal για τα καταστήματα που θα μπουν στην πρώην ΑΒΕΞ- Ποιοι συζητούν - ΦΩΤΟ  

Πάτρα: Σε εξέλιξη τα… deal για τα καταστ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Γνωστά καταστήματα τα οποία είναι στο στάδιο υπογραφής συμβάσεων

Σε εξέλιξη είναι αυτές τις ημέρες οι διαπραγματεύσεις με τις εταιρείες και τα καταστήματα που είναι υποψήφια να ανοίξουν στην πρώην ΑΒΕΞ, στην Πάτρα.

Το νέο εμπορικό κέντρο που είναι σε μία ιδιαίτερα προνομιακή θέση θα διαθέτει γνωστά καταστήματα τα οποία είναι στο στάδιο υπογραφής συμβάσεων για την απόκτηση χώρου μέσα στο πάρκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η IKEA και Sinsay είναι οι πρώτες σίγουροι είσοδοι ενώ η Trade Estate που κλείνει τις συμφωνίες μιλά με όλες τις μεγάλες εταιρείες που ενδιαφέρονται και είναι υποψήφιες. Ανάμεσά τους και η adidas. Στις αρχές Δεκέμβρη πάντως όλα θα είναι έτοιμα καθώς αναμένεται να γίνουν και τα εγκαίνια. 

Tο νέο εμπορικό κέντρο αναπτύσσεται σε χώρους 20.000 τ.μ. εκ των οποίων η εκμισθώσιμη επιφάνεια είναι 13.900 τ.μ. Να σημειώσουμε ότι τόσο το Project Management όσο και το Construction Management το έχει αναλάβει η θυγατρική τεχνική εταιρεία της Ten Brinke, TenTec. H TenTec A.E. ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020 ως στρατηγικός εταίρος σχεδιασμού και υλοποίησης έργων του Ομίλου Ten Brinke στην Ελλάδα. Έκτοτε, η εταιρεία έχει διευρύνει τις υπηρεσίες της απευθυνόμενη σε κάθε εταιρεία ανάπτυξης ή/και επενδυτή ακινήτων που χρειάζεται προηγμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διαχείρισης έργων υψηλής ποιότητας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις