Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ Σίντι Λόπερ αρχίζει αποχαιρετιστήρια περιοδεία

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ Σίντι Λόπερ αρ...

Επίσης ένα νέο ντοκιμαντέρ για την καριέρα της με τίτλο «Let the Canary Sing», θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα Paramount+

Mεγάλη καλλιτέχνιδα η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Σίντι Λόπερ - Cyndi Lauper, η οποία στις 22 Ιουνίου θα γίνει αισίως 71 ετών (είναι γεννημένη το 1953).

Όπως λοιπόν ανακοινώθηκε η Σίντι Λόπερ, ερμηνεύτρια πολύ γνωστών και διαχρονικών τραγουδιών όπως το «Girls Just Want To Have Fun», το «True Colors» και το «Time After Time» που αγαπήθηκαν πολύ στα 80ς, αρχίζει αποχαιρετιστήρια περιοδεία.

Η Σίντι Λόπερ αποσύρεται από τις περιοδείες.

Η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός φαινόμενο που έχει γεννηθεί στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία με το album «She's So Unusual» το 1983, απ’ όπου βγήκαν 4 κομμάτια που μπήκαν στο top-five hits του Billboard Hot 100, ανάμεσα τους το "All Through the Night" και η σούπερ επιτυχία «Girls Just Wanna Have Fun» ενώ ακολούθησε το βραβείο της καλύτερης νέας καλλιτέχνιδας - Best New Artist award στην 27η απονομή των βραβείων Grammy το 1985.

Η Λόπερ που παραμένει ιδιαίτερα αγαπητή όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στην Ευρώπη και παγκοσμίως, ανακοίνωσε μία αποχαιρετιστήρια περιοδεία που θα την οδηγήσει σε στάδια σε 23 πόλεις της Βόρειας Αμερικής αυτό το φθινόπωρο.

Η διάσημη τραγουδίστρια δεν προέβη σε δήλωση για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να κάνει μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία τώρα, αν και αναμένεται να μιλήσει γι' αυτό αργότερα αυτή την εβδομάδα καθώς προωθεί & ένα νέο ντοκιμαντέρ για την καριέρα της με τίτλο «Let the Canary Sing», το οποίο και θα κάνει πρεμιέρα στην Paramount+ στις 4 Ιουνίου, σύμφωνα με το Variety.

Η Cyndi Lauper αξίζει να αναφέρουμε πως έχει πουλήσει περισσότερα από 50 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Έχει κερδίσει εκτός από Grammys, βραβεία Emmy, Tony, του New York's Outer Critics Circle, βραβεία MTV Video Music Awards (VMAs), Billboard και American Music Awards (AMAs).

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture