Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας της 6...

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός της οικογένειας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, που ο θάνατός της είχε αποδοθεί στην αρχή σε πτώση από τη σκάλα του σπιτιού της. Το απόγευμα, φέρεται να ομολόγησε ο άνδρας που ήταν ο βασικός ύποπτος για το έγκλημα.

Το θρίλερ με τη δολοφονία, ξεκίνησε στις 10 Μαΐου όταν η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στη μονοκατοικία που διέμενε στη Χαλκίδα. Αρχικά, ο θάνατός της θεωρήθηκε ότι οφείλεται σε ατύχημα ωστόσο η ιατροδικαστική έκθεση, έδειξε ότι η γυναίκα είχε δεχθεί 5 πισώπλατες μαχαιριές.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του LiveNews, ο βασικός ύποπτος της δολοφονίας τελικά ομολόγησε το έγκλημα για το οποίο μάλιστα, εξετάζεται και δεύτερο άτομο. Πρόκειται για την κόρη του θύματος, η οποία είναι φίλη με τον καθ’ ομολογίαν δράστη.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας αυτός φέρεται να είναι παλιός φίλος, περίπου συνομήλικος της κόρης του θύματος.

Φέρεται να του είχε πει ότι η 63χρονη είχε κάποιο χρηματικό ποσό στο σπίτι και πού το είχε κρυμμένο. Ο άνθρωπος αυτός γνώριζε πώς να μπει στο σπίτι, με το κλειδί στη γλάστρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LiveNews ο ξάδελφος της αδικοχαμένης 63χρονης, ο άνδρας που τώρα θεωρείται ύποπτος, ήταν παρών μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος και παρακολουθούσε όλες τις συζητήσεις που γίνονταν.

 Ο άνδρας έχει δώσει μια αρχική κατάθεση και τώρα, αναμένεται να επισημοποιηθεί η διαδικασία… 
 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις