Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Στο θέατρο Act την Τετάρτη 5-6 η παράσταση «Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε»

Στο θέατρο Act την Τετάρτη 5-6 η παράστα...

Στις 21.30 - Την παράσταση συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το Αχαϊκό Εργαστήρι Πολιτισμού

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συνδιοργανώνει με το Αχαϊκό Εργαστήρι Πολιτισμού τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ευχαριστούμε που μας ληστέψατε». Η παράσταση θα παιχθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, στις 21.30, στην Πάτρα στο θέατρο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου.

Πρόκειται για μια σπονδυλωτή κωμωδία, που στοχεύει να αναδείξει και να αποτυπώσει τις παθογένειες μέσα στις οικογένειες και ευρύτερα, που δυσκολεύουν την επικοινωνία και την ανάγκη για μια επιθυμητή ηρεμία και πληρότητα. Εύθραυστες οικογενειακές σχέσεις, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Ισορροπίες, που ενώ στον εξωτερικό παρατηρητή φαντάζουν ιδανικές, στην πραγματικότητα εμπεριέχουν απωθημένα και μικρότητες.

Αιχμηροί διάλογοι και αλήθειες που δεν μπορούν να μην ειπωθούν. Χαμόγελα και εκρήξεις θυμού την ίδια στιγμή. Αισιοδοξία και απογοήτευση. Ένα κολλάζ συναισθημάτων, που έχει ζήσει ο καθένας από εμάς. Συναισθήματα, που κλείνουν το μάτι σε μια Λογική που παραμονεύει σίγουρη για τον εαυτό της.

Και κάπου εκεί… μια ληστεία!

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, με προϋπόθεση την κράτηση θέσης στο τηλέφωνο: 

6983507932. 

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Νώντα Φωκά

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί: Λίλα Χρυσανθακοπούλου, Φωτεινή Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνα Πετρούτσου, Σπύρος Παπαϊωάννου, Γιάννης Αλεξόπουλος, Βασίλης Ψυχογυιός, Κώστας Καζαμαριώτης, Βαγγέλης Αρμόνης και Γιώργος Δεγλές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture