Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Σε 9 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ο 30χρονος για την ασέλγεια σε 4χρονο αγόρι

Αγρίνιο: Σε 9 χρόνια κάθειρξη καταδικάστ...

Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 7 χρόνια

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε ο 30χρονος για την υπόθεση των γενετήσιων πράξεων σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού, στην οικία του παιδιού στο Αγρίνιο, την άνοιξη του 2021, μία περίοδο που υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

Το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστή από το Αναθεωρητικό Δικαστήριο Αθηνών η απόφαση για την ποινή του. Σύμφωνα με πληροφορίες καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια κάθειρξη, περισσότερα από τα επτά που είχε καταδικαστεί πρωτοδίκως.

Στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο η απόφαση ήταν κατά πλειοψηφία (3-2) και όσοι μειοψήφησαν είχαν την άποψη ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε καταδικαστεί σε κάθειρξη 12 ετών. Να σημειωθεί πως ο Εισαγγελέας της έδρας πρότεινε κάθειρξη δέκα ετών.

Ο νεαρός, πρωτόδικα στις 24 Απριλίου του 2023, είχε καταδικαστεί από το Πενταμελές Στρατοδικείο Ιωαννίνων σε κάθειρξη επτά ετών και εκτίει ήδη την ποινή του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η υπεράσπιση του κατέθεσε σήμερα αίτημα αναγνώρισης ελαφρυντικών και η έδρα συνεδρίασε ώστε να αποφανθεί σχετικά και να ανακοινώσει την επιβληθείσα ποινή. 

Τελικά, το δικαστήριο αποφάσισε να μην δεχθεί τα ελαφρυντικά που ζήτησε η υπεράσπιση και το δικαστήριο επέβαλε την παραπάνω βαριά ποινή, που είναι μάλιστα μεγαλύτερη από την πρωτόδικη.

 agriniopress.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις