Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Oλα τα Dior girls πήγαν Σκωτία, στο Κάστρο Ντρούμοντ του 16ου αιώνα

Oλα τα Dior girls πήγαν Σκωτία, στο Κάστ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σκωτσέζικη ύπαιθρος, punk, goth, Tudors στην Dior Cruise 2025 με το απίστευτο σκηνικό

Μπεατρίς Μπορομέο Κασιράγκι, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόζαμουντ Πάικ, Aνια Τέιλορ Τζόι, Λίλι Κόλινς, Καμίλ Κοτέν, Αλέξα Τσανγκ, Τζέρι Χάλιγουελ, Λετίσια Κάστα, Εριν Ο Κόνορ, Ζαν Νταμάς ήταν οι κορυφαίες παρουσίες στους ονειρικούς κήπους του Drummond Castle, όπου τη Δευτέρα το βραδάκι παρουσιάστηκε η Dior Cruise 2025.

Ambassadors, icons και επίσημες καλεσμένες της γαλλικής luxury αυτοκρατορίας μαγεύτηκαν από ένα σκηνικό που τις γύρισε πίσω στο 16ο αιώνα.

Μετά την αντίστοιχη παρουσίαση στο Μεξικό για τη φετινή άνοιξη, ο διάσημος οίκος στράφηκε στον ευρωπαικό βορά για του χρόνου. Η Maria Grazia Chiuri εμπνεύστηκε από τα σύμβολα της περιοχής, το μονόκερο και το γαϊδουράγκαθο, το ιστορικό βεστιάριο της βασίλισσας Mary Stuart και βέβαια το πασίγνωστο καρό ταρτάν. Ο ίδιος άλλωστε ο Christian Dior το είχε αποκαλέσει «Το μόνο ύφασμα που καταφέρνει να αντισταθεί στη μόδα». Με τη σειρά της η  Chiuri σημειώνει: «Δούλεψα το κιλτ ως ένα ντραπέ τοποθετημένο στο σώμα…αυτή η ιδέα πήρε μορφή για να δημιουργήσω ρούχα σαν να ήταν κουβέρτες ντυμένες πάνω στη σιλουέτα».  

Επιπλέον, η θεματική του show παρέπεμπε στην επίδειξη που είχε κάνει εκεί, λίγα  χιλιόμετρα πιο μακριά, ο ιδρυτής, το 1955 ατο αρχοντικό ξενοδοχείο Gleneagles. Φτιάχθηκαν λοιπόν εμπριμέ με εικόνες του τότε, που έσμιξαν με ρετρό δαντέλες, βελούδο, οργάντζα. Για το πιο εκσυγχρονισμένο punk & goth αποτέλεσμα όλα αυτά ενώθηκαν με δέρμα, πέρλες, μεταλλικά studs, ψηλές μπότες. Για ρίξτε μια ματιά.  

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View