Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άραξος: Καταφθάνουν οι ισραηλινοί τελικά παρά την εμπόλεμη κατάσταση- Ποιες άλλες χώρες «δίνουν» 130% αύξηση επισκεπτών

Άραξος: Καταφθάνουν οι ισραηλινοί τελικά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πολλές χιλιάδες θα είναι οι επισκέπτες από την Ρουμανία

Πτήσεις από το Ισραήλ και το Τελ Αβίβ θα προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Αράξου, όπως όλα δείχνουν, από τις 20 Ιουνίου με της πτήσεις να συνεχίζονται μέχρι και τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τις επόμενες μέρες θα υπάρξει οριστικοποίηση, ωστόσο σύμφωνα με την εταιρεία που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο κοινό το πλάνο είναι να υπάρχουν πτήσεις κάθε Πέμπτη και Κυριακή.

Να σημειώσουμε ότι πέρσι έφτασαν στο αεροδρόμιο του Αράξου 13.600 τουρίστες από το Ισραήλ. «Αν και περιμέναμε ότι λόγω του πολέμου δεν θα έχουμε εισόδους από εκεί, φαίνεται ότι τα πράγματα θα πάνε διαφορετικά τελικά. Δεν έχουμε εικόνα για το πόσοι θα έρθουν φέτος αλλά θα υπάρξει ένα κοινό τουριστών από εκεί, όπως μαθαίνουμε» λέει στο thebest.gr ο αερολιμενάρχης Γιώργος Γουβίτσας.

Πολλές χιλιάδες θα είναι οι επισκέπτες από την Ρουμανία καθώς φτάνουν τους 10.000 χιλιάδες ενώ 4.000 επισκέπτες έρχονται από Λιθουανία και Λετονία. «Από αυτές τις χώρες υπάρχει μία αύξηση 130% σε σχέση με πέρσι ενώ φέτος οι πτήσεις για τον Ιούνιο είναι διπλάσιες σε σχέση με τον Μάιο και συνεχίζουμε με μία αυξητική πορεία» λέει ο κ. Γκουβίτσας.

Να σημειώσουμε ότι σε τουριστικό επίπεδο ο Άραξος και η Δυτική Ελλάδα δεν επηρεάζονται όπως και να έχει από την πτώχευση του γερμανικού τουριστικού Κολοσσού FTI, αν και οι πτήσεις από Γερμανία είναι πολλές, καθώς η εταιρεία  δραστηριοποιούνταν σε Κρήτη, Κω Κέρκυρα και Ρόδο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις