Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύμα καύσωνα σαρώνει τη χώρα: Σε ποιες περιοχές «άγγιξε» τους 39 βαθμούς ο υδράργυρος - Πότε θα υποχωρήσει το κύμα ζέστης

Κύμα καύσωνα σαρώνει τη χώρα: Σε ποιες π...

Σε πολύ υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε σήμερα (4/6) η θερμοκρασία

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr/Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών σήμερα Τρίτη (4/6) και οι οποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

 Σήμερα η θερμοκρασία ξεπέρασε τους 39 βαθμούς, καθώς το πρώτο κύμα έντονης ζέστης του φετινού καλοκαιριού σαρώνει περιοχές της χώρας.

 Στο Meteo παρουσιάζονται οι μέγιστες θερμοκρασίες της σημερινής ημέρας. Στην Ελευσίνα το θερμόμετρο έδειξε 39,2 βαθμούς Κελσίου, την ίδια στιγμή που στη Θήβα έφτασε τους 39,1 βαθμούς. Στους Αγίους Θεοδώρους το θερμόμετρο έδειξε 38,7 βαθμούς, ενώ σε Ασπρόπυργο, Άμφισσα και Σπάρτη τους 38,6 βαθμούς Κελσίου.

 Οι μέγιστες θερμοκρασίες του Meteo

Ταυτόχρονα, το meteo, δημοσίευσε και τις ελάχιστες θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα, με πρωταθλήτρια τους Ασπράγγελους Ιωαννίνων με 6,8 βαθμούς!

Δείτε τη θερμοκρασία τις επόμενες ώρες

Πότε υποχωρεί το κύμα ζέστης

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός την Τετάρτη (5/6), με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κυρίως το μεσημέρι-απόγευμα, οπότε κυρίως στα ορεινά θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι.

 Παράλληλα ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο και την περιοχή των Δωδεκανήσων 6 μποφόρ.

 Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βορειοδυτικά, θα παραμείνει όμως σε υψηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα κεντρικά και τα νότια και θα φτάσει κατά τόπους, στα ανατολικά ηπειρωτικά τους 37 και τοπικά τους 38 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις