Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τουλάχιστον 10 πολίτες έχουν καταγγείλει την 40χρονη για «μαϊμού» έρανο για τον γιο της!

Πάτρα: Τουλάχιστον 10 πολίτες έχουν κατα...

Πώς απέσπασε 25.000 ευρώ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την 40χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία φέρεται να εξαπατούσε πολίτες με “μαϊμού” έρανο για το γιο της.

Μία υπόθεση που είχε λάβει πανελλαδική διάσταση και είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων ακόμη και από γνωστούς φιλάνθρωπους επιχειρηματίες της χώρας.

Μετά την προ μηνών εντολή για διερεύνηση όλων των αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων που δόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, έπειτα από σχετική παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετείου Νίκου Νικολάου, για τη δράση Πατρινής που θυματοποιούσε το γιο της, τα στόματα άνοιξαν με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της από την Ασφάλεια της Πάτρας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 10 άτομα κατήγγειλαν στις Διωκτικές Αρχές, την ποινικά κολάσιμη δράση της 40χρονης και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φέρεται να έχει αποκομίσει τουλάχιστον 25.000 ευρώ κι ενώ η έρευνα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπάρχει μάλιστα η πεποίθηση ότι ο αριθμός των καταγγελιών θα αυξηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 40χρονη εκτός της “εκμετάλλευση” του γιου της φέρεται να έταζε και επενδυτικά όνειρα… σε ανυποψίαστους πολίτες προσπαθώντας να τους εξαπατήσει.

*Εφημερίδα "Γνώμη"

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις