Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η συνάντηση Ancient Greek Sandals και Castaner μας έχει ξελογιάσει, δείτε τι κυκλοφόρησαν μαζί

Η συνάντηση Ancient Greek Sandals και Ca...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια άκρως καλοκαιρινή σύμπραξη των labels που τιμούν την παράδοση των χωρών τους

Οι αδελφοί Rafael και Louis Castaner του ομώνυμου, ισπανικού label με τις ιστορικές, κοσμαγάπητες εσπαντρίγιες ένωσαν δυνάμεις με τους Χριστίνα Μαρτίνη και Νικόλα Μίνογλου του ελληνικού fashion hit Ancient Greek Sandals.

H κοινή συλλογή που κυκλοφόρησαν, αναδεικνύει πρωτίστως την πλούσια κληρονομιά των δυο χωρών στην υποδηματοποιία.

«Από την αρχή ο στόχος ήταν να παντρέψουμε τα δύο DNA. Πάντοτε θαυμάζαμε την ικανότητα του brand Castañer να γιορτάζει την κληρονομιά του δημιουργώντας ταυτόχρονα συλλογές που είναι μοντέρνες και δημοφιλείς. Αυτή η συνεργασία ήταν ιδανική – και τα δύο brands έχουν ισχυρή σχεδιαστική ταυτότητα, ενώ παράλληλα τιμούν την παραδοσιακή δεξιοτεχνία σε κάθε τους δημιουργία. Μελετήσαμε τις κατασκευές μαζί με τον Rafael και δοκιμάσαμε όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί να συνδυαστεί η κλασική, χειροποίητη σόλα εσπαντρίγιας Castañer και τα iconic δερμάτινα σχέδια των Ancient Greek Sandals με τις χαρακτηριστικές τεχνικές. Κάναμε πολλά σχέδια, δοκιμάσαμε ραφές, δέρματα, διαφορετικά στιλ, και την πλατφόρμα, και το φλατ και στο τέλος επιλέξαμε τις οικογένειες που προτιμούμε» δηλώνει η Χριστίνα Μαρτίνη.

Το σανδάλι Ίος με τα lace up κορδόνια, οι πλατφόρμες Τήνος και Σαντορίνη αλλά και το flat μονομάχου Δήλος συγκαταλέγονται στα σχέδια που αγαπούν περισσότερο οι επικεφαλής.

Τα δυο brands υποδέχτηκαν μάλιστα εκλεκτούς καλεσμένους στην boutique Ancient Greek Sandals στο κέντρο της Αθήνας, για την επίσημη, πανευρωπαϊκή παρουσίαση της ομώνυμης συλλογής. Απαντες θαύμασαν τα 15 σανδάλια της capsule σειράς με την εμβληματική, εύκαμπτη και χειροποίητη σόλα εσπαντρίγιας και τα δερμάτινα στοιχεία των σανδαλιών που έγιναν συνώνυμα του greek chic διεθνώς.

Πάρτε μια πρώτη γεύση από τα σχέδια, ταμπά, χρυσό, μαύρο δεσπόζουν χρωματικά. Θα ταιριάξουν υπέροχα με το απόλυτα καλoκαιρινό βεστιάριο πόλης και διακοπών. 

Ειδήσεις Τώρα

Must have: Τα καφτάνια έχουν αλλάξει όψη κι έγιναν λιτά, tunic dresses πόλης

Oλα τα Dior girls πήγαν Σκωτία, στο Κάστρο Ντρούμοντ του 16ου αιώνα

Η Lady Gaga δεν είναι έγκυος: Διέψευσε τις φήμες με ένα βίντεο στο TikTok

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View