Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: Μυστήριο με τα καθήκοντά της - Πώς θα συνδυάσει τις χημειοθεραπείες με τις πριγκιπικές υποχρεώσεις

Κέιτ Μίντλετον: Μυστήριο με τα καθήκοντά...

Δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ λένε πως ο ρόλος της πλέον θα είναι διαφορετικός - Υπολογίζεται πως θα επιστρέψει νωρίτερα από το αναμενόμενο

Την ώρα που οργιάζουν οι φήμες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, πηγή κοντά στα βρετανικά ανάκτορα υποστηρίζει πως, όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της, ο ρόλος της δεν θα είναι ο ίδιος.

«Ο ρόλος της Κέιτ Μίντλετον  μέσα στη βρετανική βασιλική οικογένεια μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται, υποστήριξε η πηγή που επικαλείται το αμερικανικό περιοδικό Us Weelky.

Η σύζυγος του μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας βρισκόταν πάντα στο επίκεντρο των βασιλικών καθηκόντων μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, όμως, «ίσως τώρα να μην επιστρέψει ποτέ στον ρόλο που την είχαμε συνηθίσει πριν», δήλωσε η ίδια πηγή.

Μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και την προληπτική χημειοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αυτή τη στιγμή «επανεξετάζει τα καθήκοντά της, ποια δηλαδή θα μπορέσει να φέρει εις πέρας όταν επιστρέψει στη δημόσια σκηνή».

Από την πλευρά του, ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Ρίτσαρντ Φίτζγουιλιαμς επισήμανε πως, όταν η Κέιτ Μίντλετον, μητέρα τριών παιδιών, θα επιστρέψει στα βασιλικά της καθήκοντα, «θα ακολουθήσει πιστά τις ιατρικές συμβουλές και το πρόγραμμά της θα είναι πολύ ισορροπημένο».

Το δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού Us Weekly βλέπει το φως της δημοσιότητας ύστερα από πληροφορίες της εφημερίδας Daily Beast ότι η Κέιτ ενδέχεται να μην εμφανιστεί δημόσια ως εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας έως την έλευση του 2025. Ωστόσο, τις τελευταίες εβδομάδες τα βρετανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι η μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες με μέλη της οικογένειάς της.

«Η Κέιτ Μίντλετον αισθάνεται αρκετά δυνατή για να ασχοληθεί πολύ με τα παιδιά. Είναι ενεργός γονέας», είπε η πηγή που δεν κατονομάζεται στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Us Weekly.

Η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει απομονωθεί στο Παλάτι του Κένσινγκτον από τον Ιανουάριο, όταν υποβλήθηκε σε μια «προγραμματισμένη» επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, μετά την οποία διαγνώστηκε με καρκίνο. Εκεί αναρρώνει έχοντας στο πλευρό της τα μέλη της οικογένειάς της όπως και τους γονείς της.

Στις 22 Μαρτίου, δε, η ίδια αποκάλυψε στους συμπολίτες της ότι η απουσία της οφειλόταν σε πρόσφατη διάγνωση καρκίνου αν και δεν αποκάλυψε τη μορφή κακοήθειας που αντιμετωπίζει.


Από τότε, τα βρετανικά ανάκτορα δίνουν με το σταγονόμετρο πληροφορίες για την υγεία της καθώς οι θεωρίες για την κατάστασή της όπως επίσης και οι φήμες ότι χωρίζει με τον σύζυγό της δίνουν και παίρνουν.

 

πηγή protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight