Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προσωρινός ανάδοχος για την παραλιακή ζώνη Ρίου- Αγίου Βασιλείου- Θα ξεκολλήσει η διαδικασία;

Προσωρινός ανάδοχος για την παραλιακή ζώ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Πρόκειται για μία πολύπαθη περιοχή που κατά καιρούς έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές

Πιο κοντά στην μεταμόρφωσή της είναι η παράκτια ζώνη Ρίου- Αγίου Βασιλείου.

Πρόκειται για μία πολύπαθη περιοχή που κατά καιρούς έχει υποστεί μεγάλες καταστροφές και έχει τεθεί στο παρελθόν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Πλέον μετά την μελέτη για ένα μεγάλο έργο που θα αλλάξει την περιοχή και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης υπάρχει προσωρινός ανάδοχος.

«Εφόσον δεν υπάρξει καμία ένσταση, τον Σεπτέμβριο θα μπορέσει να συμβασιοποιηθεί το έργο. Αν δεν υπάρξουν δικαστικές εμπλοκές, το τονίζω.  Πρόσφεραν 4 εταιρείες και προκρίθηκε μία που έκανε καλύτερη οικονομική προσφορά. Σε αυτές τις περιπτώσεις με τους δημοσιονομικούς κανόνες που υπάρχουν στην χώρα μπορεί να υπάρξουν εμπλοκές. Ωστόσο αν όλα εξελιχθούν φυσιολογικά, έως τον Οκτώβριο έχοντας συμβασιοποίηση και ανάδοχο, μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες. Θα γίνουν απλά λιμενικά έργα αλλά και έργα για την μερική ανάπλαση του κατεστραμμένου παραλιακού δρόμου και την αποκατάσταση της οδού» λέει στο thebest.gr ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης, Χαράλαμπος Μπονάνος.

Όπως εξηγεί, «το παν είναι να εγκατασταθεί ο εργολάβος. Έχουμε περάσει από διάφορες περιπέτειες και πολλές φορές ενώ είχαμε φτάσει στην πηγή δεν πίναμε νερό. Δώσαμε αγώνα για την χρηματοδότηση του έργου και για να ολοκληρωθεί η μελέτη. Είναι συχνό σε τέτοιες περιπτώσεις να μας περιμένουν εκπλήξεις στη γωνία. Είναι ένα μεγάλο έργο που θα εκτινάξει την προστιθέμενη αξία της περιοχής».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις