Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλκίδα: Καρέ – καρέ οι κινήσεις του κατηγορούμενου πριν και μετά την δολοφονία της 63χρονης

Χαλκίδα: Καρέ – καρέ οι κινήσεις του κατ...

Σκότωσε τη μητέρα της παιδικής του φίλης για να αρπάξει τις περίπου 7.000 ευρώ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από την αποκάλυψη ότι η 63χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της, μαχαιρώθηκε από τον παιδικό φίλο της κόρης της, ο οποίος σκότωσε την γυναίκα οδηγούμενος από το πάθος του για τον τζόγο.

Σκότωσε τη μητέρα της παιδικής του φίλης για να αρπάξει τις περίπου 7.000 ευρώ που βρίσκονταν στο σπίτι για να τα παίξει σε τυχερά παιχνίδια καθώς ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Η συνάντηση του δράστη με την κόρη της 63χρονης πριν την δολοφονία
Η κόρη της 63χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε παραμένει σε σοκ. Τα όσα αποκαλύπτονται δεν ήταν δυνατόν ποτέ, όπως λέει, να περάσουν από το μυαλό της.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου ο 39χρονος πίνει καφέ με την κόρη της 63χρονης, όπου αποσπά πληροφορίες για το σπίτι και την μητέρα της παιδικής του φίλης.

Ο δράστης και η κόρη του θύματος αποχώρησαν από την καφετέρια που είχαν δώσει ραντεβού στις 11:49.

Κατόπιν τον 39χρονο έχουν «πιάσει» οι κάμερες, και συγκεκριμένα το ΙΧ του στις 13:54 στην οδό που βρίσκεται το σπίτι που έγινε το στυγερό έγκλημα.

Σύμφωνα δε με τους αστυνομικούς από τις 13:56 – 14:27, δηλαδή 21 λεπτά, δεν υπάρχει άλλο αυτοκίνητο να εισέρχεται στο δρόμο. Κι αυτό ήταν το κρίσιμο στοιχείο που «έδεσε» την υπόθεση σε βάρος του δράστη.

Μετά την δολοφονία
Ο δράστης – όπως αποκαλύπτεται – αμέσως μετά την δολοφονία έπαιξε σε τυχερά παιχνίδια τα χρήματα που έκλεψε από την γυναίκα που σκότωσε.

Συγκεκριμένα, στις 14:29 ο 39χρονος γυρνάει στο καφέ που είχε δώσει ραντεβού με την κόρη του θύματος, όπου εκεί κατεβάζει μία εφαρμογή για να παίξει ηλεκτρονικό τζόγο.

 Τέλος στις 16:09 κάμερες δείχνουν τον 39χρονο να πηγαίνει για κούρεμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις