Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Νέα Σελήνη Ιουνίου: Αυτά τα 2 ζώδια επηρεάζονται περισσότερο - «Είναι κρίσιμη περίοδος»

Greg Rakozy / Unsplash

Greg Rakozy / Unsplash

Ορισμένα ζώδια θα νιώσουν τις επιπτώσεις της Νέας Σελήνης πιο έντονα από άλλα

Μπορεί ο καιρός να είναι καλοκαιρινός, ωστόσο την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, θα λάβει χώρα το θερινό ηλιοστάσιο 2023.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου και θεωρείται η επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Πριν από αυτό, έχουμε, στις 6 Ιουνίου, μια δυνατή Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που δίνει σε όλα τα ζώδια την ευκαιρία να σχεδιάσουν το μέλλον τους ενώ παράλληλα εκτιμούν τη μαγεία του σήμερα. Ορισμένα ζώδια θα νιώσουν τις επιπτώσεις της Νέας Σελήνης πιο έντονα από άλλα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, ο ήλιος και η σελήνη θα βρίσκονται σε στενή σύνοδο με την ερωτική Αφροδίτη, η οποία φέρνει θέματα αγάπης και έρωτα στο προσκήνιο. Αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή ή να κάνετε ένα νέο βήμα με τον σύντροφό σας, αυτή η κοσμική ενέργεια μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να το πραγματοποιήσετε.

 Ωστόσο, τόσο η νέα σελήνη όσο και η Αφροδίτη θα βρίσκονται σε έντονο τετράγωνο με τον σοβαρό πλανήτη Κρόνο, ο οποίος μπορεί να θέσει μερικές προκλήσεις όταν ξεκινάτε κάτι νέο ή να καθυστερήσει την ικανοποίηση για κάτι που επιδιώκετε. Μην τα παρατάτε αν συναντήσετε εμπόδια – επειδή με πειθαρχία και αφοσίωση, οι προσπάθειες που καταβάλλετε σε αυτή την φάση μπορούν να αποδίδουν καρπούς για μεγάλο χρονικό διάστημα στη συνέχεια.

Αυτή η Νέα Σελήνη φέρνει μια ισχυρή έκρηξη ενέργειας στο τμήμα του γενέθλιου χάρτη όλων που κυβερνάται από τους Διδύμους. Αλλά για τα μεταβλητά ζώδια – ειδικά τους Διδύμους και τους Ιχθύες – η νέα σελήνη του Ιουνίου θα είναι ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς. Είναι μία κρίσιμη περίοδος για αυτά τα δύο ζώδια.

Νέα Σελήνη Ιουνίου: Αυτά τα 2 ζώδια επηρεάζονται περισσότερο
Δίδυμοι
Ιχθύες

Δίδυμοι
Η νέα σελήνη αυτού του μήνα ανατέλλει στον ζωδιακό σας οίκο, οπότε φυσικά είναι πιο πιθανό να νιώσετε τις επιπτώσεις της. Αλλά αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι ιδιαίτερα αισθητή με δεδομένο ότι μαζί με τον ήλιο και τη σελήνη στο ζώδιό σας, θα έχετε επίσης την Αφροδίτη, τον Δία και τον κοσμικό σας κυβερνήτη Ερμή να ενεργοποιούν σημαντική ενέργεια για εσάς. Με την σαγηνευτική Αφροδίτη και τον τυχερό Δία στο πλευρό σας, οι εκδηλωτικές σας δυνάμεις βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό επωφεληθείτε από αυτή τη σεληνιακή ευκαιρία για να αγκαλιάσετε μια νέα αρχή, να καταστρώσετε ένα νέο σχέδιο επιτυχίας και να προχωρήσετε προς ένα πιο ευθυγραμμισμένο μέλλον.

Ενώ μπορεί να σας παρουσιαστούν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθίσετε αδρανείς και να περιμένετε να συμβούν πράγματα. Ο πειθαρχημένος Κρόνος βρίσκεται σε τετράγωνο με πολλούς πλανήτες στο ζώδιό σας κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, ωθώντας σας προς τη δράση και υπενθυμίζοντάς σας ότι τίποτα που αξίζει να έχετε δεν έρχεται εύκολα. Ενώ υπάρχουν πολλές δυνατότητες για εσάς αυτή την περίοδο, θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτό που θέλετε και να δεσμευτείτε να το πραγματοποιήσετε για να δείτε πραγματικά αποτελέσματα. Μόλις το κάνετε, θα νιώσετε τη σεληνιακή ορμή να σας ωθεί προς τα εμπρός.

 Ιχθύες
Ως Ιχθύες, δεν σας είναι ξένο το να είστε συναισθηματικοί. Αλλά η επερχόμενη νέα σελήνη ενεργοποιεί μια από τις πιο ευαίσθητες και προσωπικές περιοχές του χάρτη σας, οπότε μπορεί να νιώσετε ακόμα πιο τρυφεροί από ό,τι συνήθως. Ήρθε η ώρα να κάνετε ενδοσκόπηση και να γίνετε ειλικρινείς για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε πιο σταθερά θεμέλια στη ζωή σας – θεμέλια που μπορούν να διατηρήσουν την ακεραιότητά τους ακόμη και μέσα στις συνεχείς διακυμάνσεις της ζωής. Θέματα που αφορούν το σπίτι σας, την οικογένειά σας ή ακόμα και παλιές αναμνήσεις μπορεί επίσης να έρθουν στην επιφάνεια τώρα, επομένως επικεντρωθείτε στο να πείτε την αλήθεια σας και να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για τις ανάγκες σας.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να σας επηρεάσει τόσο πολύ είναι ότι βρίσκεται σε τετράγωνο με τον αυστηρό πλανήτη Κρόνο, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή στο ζώδιό σας. Αυτή η ενέργεια σας ζητά να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να θέσετε πιο ισχυρά όρια στους τομείς όπου χρειάζεστε λίγο επιπλέον χώρο – και σας βοηθά επίσης να αποκτήσετε την πειθαρχία που απαιτείται για να τα χειριστείτε όλα με χάρη. Με τον Κρόνο στο πλευρό σας, εμπιστευτείτε ότι οποιαδήποτε προσπάθεια καταβάλλετε στο πλαίσιο επίτευξη των στόχων σας θα αποδώσει εκθετικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being