Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 5 χρόνια για απόπειρα βιασμού της πρώην του! Είχε κρυφτεί στην ντουλάπα

Πάτρα: 5 χρόνια για απόπειρα βιασμού της...

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία από το Μεικτό Ορκωτό ∆ικαστήριο Πύργου

Αποπειράθηκε να βιάσει την πρώην σύντροφό του, αλλά για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Άμεση ∆ράση.

Κρύφτηκε στην ντουλάπα, αλλά δεν κατόρθωσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι αντιστάθηκε, τον συνέλαβαν. Το περιστατικό σημειώθηκε πέρυσι τον Αύγουστο στην Πάτρα και η υπόθεση αναβίωσε χθες στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού ∆ικαστηρίου Πύργου.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της γυναίκας, παράνομης κατακράτησης, επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση, οπλοχρησία, παράνομη βία, απειλή κατά συρροή, βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση, ενώ αθωώθηκε ως προς το αδίκημα της οπλοφορίας. 

Το πρωτοβάθμιο δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης πέντε ετών και οκτώ μηνών χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό και χωρίς να του δώσει τη δυνατότητα η έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα την υπόθεση αυτή.

Ο Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορούμενου απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του, σύμφωνα με τους οποίους βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χρήσης ναρκωτικών ουσιών. Όπως τόνισε, «δεν ολοκλήρωσε την πράξη του βιασμού όχι από δική του θέληση, αλλά επειδή ήρθε η αστυνομία και σταμάτησε υπό το φόβο της σύλληψης»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις