Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τομ Κρούζ βρίσκεται στην Αθήνα;

Ο Τομ Κρούζ βρίσκεται στην Αθήνα;

Ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε την Τετάρτη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με το ιδιωτικό του αεροσκάφος να «παρκάρει» στη Θεσσαλονίκη.

Προ ημερών, ο Τομ Κρουζ προσγειώθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, για γυρίσματα της τελευταίας ‘έκδοσης’ της σειράς Mission Impossible.

Οι κάμερες τον συνέλαβαν στο London Heliport, ελικοδρόμιο στο κεντρικό Λονδίνο να προσπαθεί να μπει σε λάθος αυτοκίνητο. Για την ακρίβεια, ήταν αυτό του Βρετανού πρωθυπουργού, Ρίσι Σουνάκ. Προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, εκείνη… δεν υπάκουε και με τη βοήθεια τρίτων ο σούπερ σταρ κατάλαβε πως το δικό του αυτοκίνητο ήταν άλλο.

 

Το βράδυ της Τετάρτης o 61χρονος superstar αφίχθηκε στην Ελλάδα. Για την ακρίβεια, στην Αθήνα. Το αεροσκάφος του ωστόσο, ‘ξανασηκώθηκε’ για να κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Αυτό που συνέβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Όμορφα Ταξίδια ο Κρουζ πιλοτάρισε ο ίδιος το learjet του από τη Μεγάλη Βρετανία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μετά την αποβίβασή του οι πιλότοι του το πήγαν στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο αερολιμένας της Αττικής δεν έχει τη δυνατότητα να προσφέρει σε ιδιωτικά αεροσκάφη χώρους στάθμευσης για διάστημα μεγαλύτερο των 10 ωρών. Η κατάσταση στα δημοφιλή νησιά είναι ακόμα πιο περιορισμένη -λόγω της μικρότερης χωρητικότητας και της τεράστιας ζήτησης και δη τα καλοκαίρια.

Έτσι, το αεροσκάφος του Κρουζ κατευθύνθηκε στο αεροδρόμιο που προσφέρει αυτήν την πολυτέλεια, έως ότου το καλέσει πίσω ο ιδιοκτήτης του για να συνεχίσει το ταξίδι του.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight