Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λήγει η προθεσμία για τις άδειες τραπεζοκαθισμάτων

Πάτρα: Λήγει η προθεσμία για τις άδειες ...

Στις 15 Ιουνίου

O Δήμος Πατρέων με ανακοίνωσή του "ενημερώνει τους καταστηματάρχες Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Εστίαση) που δεν έχουν εκδώσει ακόμα την άδεια ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων  για το έτος 2024, ότι πρέπει να προσέλθουν ΑΜΕΣΑ στην αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου για την έκδοση της.

Μετά τις συστάσεις που έχουν γίνει από τις Υπηρεσίες μας, σε περίπτωση μη έκδοσης των αδειών μέχρι 15-06-2024 θα εφαρμοστούν από την Υπηρεσία όλα τα προβλεπόμενα μέτρα περί αυθαίρετης χρήσης κοινοχρήστων χώρων.

Παράλληλα, ενημερώνουμε ότι οι ατελώς άδειες για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων που είχαν  χορηγηθεί λόγω covid, με τις παρατάσεις αυτών, δεν  ισχύουν πλέον και θα εφαρμόζονται οι σχετικές διατάξεις που ίσχυαν πριν την πανδημία, δηλαδή η κανονιστική σύμφωνα με την απόφαση 243/05-04-2017 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για το λόγο αυτόν, καλούνται όσοι καταστηματάρχες εστίασης είχαν την παραπάνω άδεια και έχουν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα με βάση αυτή σε πεζοδρόμους, πλατείες κ.λπ. να τα απομακρύνουν από τους κοινόχρηστους χώρους μέχρι 17/06/2024.

Από τις 18/06/2024 θα υπάρξουν ειδικοί έλεγχοι από την αρμόδια Υπηρεσία και στην περίπτωση μη απομάκρυνσης θα εφαρμοστούν και εδώ τα προβλεπόμενα μέτρα περί αυθαίρετης χρήσης Κοινοχρήστων Χώρων.

Όλα τα παραπάνω ισχύουν για όλη την επικράτεια του Δήμου.

Στο κέντρο της προσοχής της Δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση της εικόνας πόλης και η λειτουργία της. Στο πλαίσιο αυτό, έχει συγκροτηθεί ομάδα εργασίας, η οποία θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς της πόλης μας, για τη διαμόρφωση κανονιστικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου και υλοποίησής της με σειρά έργων και παρεμβάσεων".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις