Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το πρόβλημα όρασης που αποκάλυψε πως έχει ο ηθοποιός Τζέικ Τζίλενχαλ και πώς το έχει αξιοποιήσει θετικά

Το πρόβλημα όρασης που αποκάλυψε πως έχε...
Μαρτάτος Tάκης

Ο 43χρονος Αμερικανός σταρ που μας είχε συγκινήσει στο "Μυστικό του Brokeback Mountain" το 2006, έχει από πιτσιρικάς ένα "τεμπέλικο μάτι"

Ο διάσημος Aμερικανός πρωταγωνιστής του κινηματογράφου Τζέικ Τζίλενχαλ (Jake Gyllenhaal) σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter» μίλησε για κάτι που τουλάχιστον το ευρύ κοινό δεν γνώριζε για τον ίδιο.

Ο 43χρονος Τζέικ Τζίλενχαλ που είναι αδελφός της ηθοποιού και σκηνοθέτιδας Μάγκι Τζίλενχαλ, αποκάλυψε το πρόβλημα όρασής του και πώς το έχει «εκμεταλλευθεί» στην υποκριτική. Ο ταλαντούχος και αγαπητός ηθοποιός που μας είχε συγκινήσει στο φιλμ «Το Μυστικό του Brokeback Mountain» του Ανγκ Λι όπου και είχε προταθεί για το βραβείο Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου, γεννήθηκε με ένα αποκαλούμενο «τεμπέλικο μάτι» που διορθώθηκε με φυσικό τρόπο ενώ φοράει διορθωτικούς φακούς από τότε που ήταν 6 ετών.

Ο Τζίλενχαλ είναι χρόνια ηθοποιός. Από τους πιο γνωστούς του ρόλους ήταν στο «Ντόνι Ντάρκο» το 2001, στο «Prisoners» το 2013, στην ταινία «Ο αριστερόχειρας» το 2015, στο φιλμ «Νυχτερινός Ανταποκριτής» το 2014 όπου προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα, στο «Αγάπη Σαν Ναρκωτικό» το 2010, στο πολεμικό φιλμ «Σύρριζα - Jarhead» το 2005, ενώ πέρυσι τον είδαμε στο αξιόλογο φιλμ «Άρρηκτος Δεσμός» του Γκάι Ρίτσι που εκτυλισσόταν προς το τέλος του πολέμου στο Αφγανιστάν, όπου ένας Αμερικανός λοχίας, ο Τζον Κίνλι και ο Αφγανός διερμηνέας του Αχμέντ πέφτουν σε ενέδρα.

Ο Gyllenhaal λοιπόν όπως είπε στο The Hollywood Reporter, λόγω του προβλήματος με την όραση του, όταν ήταν πιτσιρικάς αναγκαζόταν να φορά γυαλιά με χοντρούς φακούς με συνέπεια να δέχεται πειράγματα από τους συμμαθητές του. «Θέλω να βλέπω τη θετική πλευρά του προβλήματος που έχω στα μάτια», είπε ο συμπαθής ηθοποιός και αποκάλυψε πως σε μία σκηνή της απαιτητικής ταινίας «Ο αριστερόχειρας - Southpaw» όπου υποδυόταν έναν μποξέρ, μην φορώντας τους φακούς επαφής, στην κυριολεξία δεν μπορούσε να δει καθόλου και άφησε τον εαυτό του ελεύθερο να αυτοσχεδιάσει με αποτέλεσμα να απογειώσει την ερμηνεία του.

Ο Gyllenhaal πιο τελευταία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Road House – Ο Μπράβος» παραγωγής του 2024 που είναι ένα ριμέικ της ταινίας «Road House» του 1989 όπου τότε έπαιζε ο αείμνηστος Πάτρικ Σουέιζι και η Κέλι Λιντς. Ο Jake Gyllenhaal υποδύεται έναν πρώην μαχητή του UFC που πιάνει δουλειά ως bouncer σε ένα road house της Florida Keys. Η ταινία σε σκηνοθεσία του Νταγκ Λάιμαν και με συμπρωταγωνιστές τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και την Ντανιέλα Μέλχιορ ήταν η εναρκτήρια ταινία στο φετινό Κινηματογραφικό Φεστιβάλ South by Southwest ενώ στη συνέχεια έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα της Amazon Prime Video στις 21 Μαρτίου 2024.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Με τον αείμνηστο Χιθ Λέτζερ στο Οσκαρικό...

Με τον αείμνηστο Χιθ Λέτζερ στο Οσκαρικό "Μυστικό του Brokeback Mountain".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight