Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Michael Mosley: Χτενίζουν τη Σύμη για τον εντοπισμό του παρουσιαστή - Τα νεότερα από τις έρευνες

Michael Mosley: Χτενίζουν τη Σύμη για το...

Το προφίλ του παρουσιαστή του BBC που αγνοείται από την Τετάρτη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του γνωστού παρουσιαστή του BBC Dr Michael Mosley τα ίχνη του οποίου χάθηκαν ενώ έκανε πεζοπορία στη Σύμη.

Τα νεότερα από τις έρευνες

Όπως ανέφερε στο GrTimes, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Σύμης, Ηλίας Πανορμίτης – Χάσκας, στο νησί έφτασαν ομάδες των ΕΜΑΚ που «χτενίζουν» την περιοχή και τη διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε ο δημοφιλής παρουσιαστής. Επίσης αναμένεται και ελικόπτερο για να συνδράμει στις έρευνες.

 «Την τελευταία φορά μίλησε με μια γυναίκα έξω από ένα μαγαζάκι και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του» σημείωσε συγκεκριμένα ο κ. Χάσκας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις
 
 Σύμφωνα με την Sun, οι ελληνικές Αρχές πιστεύουν ότι ο Dr Mosley «έπεσε από ύψος» μετά τη βόλτα του κατά μήκος της παραλίας του Αγίου Νικολάου.

 Η σύζυγός του, Dr Clare Bailey, ειδοποίησε την αστυνομία αφού ο σύζυγός της δεν επέστρεψε μέχρι τις 7:30 χτες το απόγευμα. Οι τοπικές Αρχές ακολούθησαν στη διαδρομή του για να τον εντοπίσουν, χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα. 

Ποιος είναι ο Michael Mosley

Ο 67χρονος είναι γνωστός στη Βρετανία για τις εμφανίσεις του σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως το «This Morning» και το «The One Show». Είναι επίσης οικοδεσπότης του podcast «Just One Thing» για την υγεία για το BBC.

Στο παρελθόν παρουσίαζε και τη σειρά «Trust Me, I'm A Doctor» στο BBC.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις