Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Πάτρα: Επιστρέφει στο act για μία παράσταση στις 12-6 «Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας»

Πάτρα: Επιστρέφει στο act για μία παράστ...

Απόψε Πέμπτη 6-6 στις 21:15 στο θέατρο act παίζεται το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού “Απολυμένη” με την Βάσω Γουλιελμάκη, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 15 ευρώ και 12 ευρώ το Φοιτητικό/Μειωμένο

Ο θεατρικός μονόλογος «Το Μπορντέλο της Μαντάμ Ρόζας» που είχε παιχθεί με επιτυχία και στη διάρκεια του περασμένου χειμώνα στο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα, επανέρχεται και θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη 12 Ιουνίου στις 21:15.

Μετά την μεγάλη επιτυχία της παράστασης "ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ ΧΑΛΕΠΑΣ, Ο ΣΑΛοΣ αΓΙΟΣ", το θέατρο act υποδέχεται τον δεύτερο μονόλογο που έχει σκηνοθετήσει ο Αλέξανδρος Λιακόπουλος, από το κείμενο της σπουδαίας θεατρίνας, της αείμνηστης Σπεράντζας Βρανά.

Το έργο ξεκίνησε την πορεία του στην Αθήνα, την σεζόν 2022 – 2023, με την Δανάη Καλοπήτα να αποσπά υμνητικά σχόλια, για την ερμηνεία της σε ένα έργο για τον σκοτεινό, γοητευτικό αλλά και ιδιαίτερο κόσμο του πληρωμένου έρωτα.

Η Ρηνούλα που έγινε Πεπίτα και κατέληξε Ρόζα. Η ζωή της, ο έρωτας που έγινε δουλειά και η δουλειά που μπλέχτηκε με τον έρωτα. Η επιβίωση, οι σκέψεις και η ελπίδα. Μια γυναίκα που μπήκε από μικρή στον κόσμο των κόκκινων φαναριών, που κατάφερε να επιζήσει και να ανελιχθεί, να γίνει η κυρία της ζωής της και το κρυφό της μυστικό, η κόρη που αποχωρίστηκε μικρή. Η κόρη που έψαχνε και συνεχίζει να ψάχνει.

Το βιβλίο της Σπεράντζας Βρανά ''Το τίμιο μπορντέλο'' έγινε λοιπόν μονόλογος, σε θεατρική προσαρμογή απο τον Κώστα Παπαπέτρο και σε σκηνοθεδία του Αλέξανδρου Λιακόπουλου.

Για κρατήσεις στο 2610 272037 και ticketservices.gr.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Duke Productions παρουσιάζει μετά την επιτυχία της στο θέατρο Αλκμήνη στην Αθήνα, εκ νέου στο θέατρο Act στην Πάτρα για μια μόνο παράσταση, απόψε Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21.15, το έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη Αθερινού “Απολυμένη” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Λιακόπουλου και Γιωργή Κοντοπόδη, με την Βάσω Γουλιελμάκη.

Η Μαριέτα εργάζεται ως κοσμικογράφος σε μεγάλο περιοδικό.

Η στήλη της θεωρείται κορυφαία στο είδος της. Πλούσιοι και διάσημοι κάνουν το παν για να δημοσιεύσει φωτογραφία τους.  Η ζωή της είναι γεμάτη λάμψη, πάρτι και ταξίδια.

Μια μέρα απολύεται...

Όλες οι “πόρτες” κλείνουν, το τηλέφωνο σιωπά, οι επώνυμες φίλες “εξαφανίζονται”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture