Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: «Ονειρεύομαι το φετινό μου καλοκαίρι», μία παιδική εκπαιδευτική δράση με την Αλεξία Βόγδου

Πάτρα: «Ονειρεύομαι το φετινό μου καλοκα...

Στο Πολύερδο στην οδό Κανακάρη 147 το Σάββατο 8-6 από τις 10.30 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι

Στις καθιερωμένες εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιεί το Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147 στην Πάτρα, το πρωινό αυτού του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2024, από τις 10:30 έως τις 12:30 το μεσημέρι, θα λάβει χώρα μία ενδιαφέρουσα όπως αναμένεται, Εκπαιδευτική δράση για μικρά και μεγάλα παιδιά με την συγγραφέα Αλεξία Βόγδου.

Όπως περιγράφει το σχετικό δελτίο Τύπου, στον κήπο του Πολύεδρου, μαζί με την συγγραφέα Αλεξία Βόγδου, παίζουμε με τα εξωφρενικά γυαλιά του Αρίστου και δημιουργούμε καλοκαιρινές εικόνες με χρώματα και φαντασία.

Θα πραγματοποιηθεί αφήγηση και δράσεις με την Αλεξία Βόγδου, συγγραφέα των βιβλίων «Τα εξωφρενικά γυαλιά του Αρίστου» και «Το παιδί και ο Παπαγάλος», που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Παρέμβαση.

Η Αλεξία Βόγδου έχει γεννηθεί στην Κοζάνη, και σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή Αθηνών, στο τμήμα της Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην εκπαίδευση (Μ.Ed.) στο Ανοικτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο, ενώ παράλληλα φοίτησε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 2006 υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία ως μόνιμο στέλεχος. Είναι μητέρα έξι παιδιών. Από τα μαθητικά της χρόνια ασχολείται με τη συγγραφή διηγημάτων και ποίησης.

Έχει συγγράψει εκπαιδευτικό εγχειρίδιο και δίγλωσσο παραμύθι που αφορούν την διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες. Επίσης, το βιβλίο της «Τα εξωφρενικά γυαλιά του Αρίστου», κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Παρέμβαση.

Επίσης από τις Εκδόσεις Παρέμβαση βγήκε το 2022 το βιβλίο της, «Το Παιδί και ο Παπαγάλος, το Τελευταίο Καλοκαίρι στη Σμύρνη» που απευθύνεται σε παιδιά από 10 ετών και πάνω.

Σμύρνη Καλοκαίρι 1921: Ο μικρός Αρσένης ζει με την οικογένεια του στη Σμύρνη, περνώντας ανέμελα την παιδική του ηλικία με τον αγαπημένο του παπαγάλο Φρίξο, μη μπορώντας να φανταστεί την καταιγίδα που ερχόταν και θα άλλαζε δραματικά την ζωή του. Η οικογένειά του, εγκατεστημένη στα παράλια της Μικράς Ασίας παρακολουθεί τα γεγονότα που συμβαίνουν...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture