Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μετά από χρόνια το στέγαστρο στον μόλο Αγίου Νικολάου αποκτά και πάλι... στέγη - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Μετά από χρόνια το στέγαστρο στον...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Παρέμενε σκελετωμένο εδώ και χρόνια

Πυρετώδεις είναι οι εργασίες το τελευταίο διάστημα στο στέγαστρο του ΟΛΠΑ στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, από το οποίο εδώ και χρόνια αφαιρέθηκε η οροφή από φύλλα αμιάντου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του ΟΛΠΑ στην οροφή θα τοποθετηθούν ειδικά πάνελ. Να αναφέρουμε πως ήδη στο συγκεκριμένο τμήμα, στο ύψος του μόλου Αγίου Νικολάου, έχει προστεθεί γραμμή υψηλής παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.

Το στέγαστρο του ΟΛΠΑ παρέμενε εδώ και χρόνια ακάλυπτο, μετά την αφαίρεση και απομάκρυνση των αμιαντόφυλλων από την οροφή του.

Σημειώνεται πως το «υπόστεγο 10» εξυπηρετούσε στο παρελθόν τις δραστηριότητες του λιμένα και κυρίως τις μεταφορές εμπορευμάτων για προσωρινή αποθήκευση. Κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1970 με φέροντα οργανισμό από οπλισμένο σκυρόδεμα και επικάλυψη στέγης από φύλλα αμιαντοτσιμέντου.

Η αποξήλωση - απομάκρυνση της επικάλυψης της στέγης, επέτρεψε να γίνουν εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του φέροντος οργανισμού του υποστέγου και των εγκαταστάσεών του (υδραυλικές, ηλεκτρικές, πυροπροστασίας, κ.α.).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις