Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ανανέωσε με το Μαρούσι ο πατρινός Νίκος Βετούλας

Ο Νίκος Βετούλας

Ο Νίκος Βετούλας

Επιτυχημένη θητεία

Ανανέωσε στο πρόσωπο του Νίκου Βετούλα την εμπιστοσύνη της η διοίκηση του Αμαρουσίου.

Η ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας ανακοίνωσε την παραμονή του έμπειρου τεχνικού έως και τον Ιούνιο του 2025, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν σήμερα (6/6) νέο συμβόλαιο.

Ο Νίκος Βετούλας κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στα σαλόνια της Α1 Basket League και θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πάγκο της και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Πατρινός προπονητής και παλαίμαχος μπασκετομπολίστας είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων» στις 7 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου για τον Νίκο Βετούλα:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον πρώτο προπονητή της ομάδας, Νίκο Βετούλα και τους συνεργάτες του, Θανάση Παπαχατζή και Νίκο Μπάρλο.

Η παρουσία του Πατρινού τεχνικού (και του τεχνικού επιτελείου του) στο τιμόνι της ομάδας – από τις 7 Φεβρουαρίου που ανέλαβε μέχρι το τέλος της σεζόν – με βάση τα αποτελέσματα αλλά και την εικόνα της ομάδας, κρίθηκε απόλυτα πετυχημένη.

Έτσι λοιπόν η επιθυμία της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο Δήμο Στασινόπουλο, αλλά και του ίδιου του προπονητή να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί, κατέληξε σε συμφωνία και για την σεζόν 2024-25. Ήδη, το προπονητικό τιμ, επιβλέπει τις προπονήσεις της off season και προχωράει στο σχεδιασμό του ρόστερ για την νέα αγωνιστική περίοδο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports