Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρόδος: Ήθελε βοήθεια λέει ο Νορβηγός με την αγγελία έξω από Λύκειο

Ρόδος: Ήθελε βοήθεια λέει ο Νορβηγός με ...

Ο Νορβηγός που ζει στη Ρόδο, βρίσκεται υπό κράτηση

Τη δική του εξήγηση όσον αφορά την απίστευτη αγγελία που προκαλεί σάλο στο νησί της Ρόδου, έδωσε στις αρχές ο 53χρονος Νορβηγός που συνελήφθη χθες (06.06.2024).

Ο Νορβηγός που ζει στη Ρόδο, βρίσκεται υπό κράτηση καθώς είχε αναρτήσει μια «αγγελία» έξω από σχολικό συγκρότημα του νησιού, αναζητώντας… παρέα έναντι 15 ευρώ!

Στην «αγγελία» που ανήρτησε μπροστά από Λύκειο της Ρόδου, έγραφε: «Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. – Να φορά μπικίνι και σορτσάκι – Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα …  Πέμπτη στις 13:00».

Ο ίδιος φαίνεται να αρνείται την κατηγορία για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους που τον βαραίνει. Αντ’ αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες το dimokratiki.gr, υποστηρίζει ότι έψαχνε να βρει φοιτήτρια για να τον συνοδεύσει σε περίπατο καθώς πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας και θέλει βοήθεια.

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι ζητούσε να φοράει μπικίνι γιατί θα πήγαιναν βόλτα στη θάλασσα για μπάνιο και πως νόμιζε ότι έβαλε την αγγελία έξω από το Πανεπιστήμιο.

Να σημειωθεί ότι η αγγελία προκάλεσε έντονη ανησυχία στους γονείς του σχολείου, καθώς κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες στα social media με σχετικό μήνυμα που εφιστούσε την προσοχή τους. 

Γονείς που εντόπισαν την αγγελία, ενημέρωσαν αμέσως την υποδιεύθυνση ασφάλειας Ρόδου, στελέχη της οποίας προχώρησαν στη σύλληψή του.
 

 πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις