Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δέσποινα Βανδή: Όταν ακούω τη λέξη «έρωτας» μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης

Δέσποινα Βανδή: Όταν ακούω τη λέξη «έρωτ...

Τι είπε η τραγουδίστρια

Σε ραδιοφωνική σταθμό των Ιωαννίνων παραχώρησε συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή. Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια μίλησε για τον έρωτα και τα παιδιά της.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης εξήγησε ότι: «Όταν με βρίσκουν νέα παιδιά στον δρόμο και μου λένε ότι μεγάλωσαν μαζί μου, λέω ευτυχώς που δεν είναι η γιαγιά τους να μου το πει! Μέχρι τη μαμά το ακούω, εντάξει, αν πιάσουμε τις γιαγιάδες…».

Σχετικά με τον έρωτα είπε: «Θα ήθελα να ανακαλυφθεί το χάπι των ερωτευμένων. Όταν είσαι ερωτευμένος, λάμπεις ακόμα κι αν είσαι άυπνος. Δεν σε νοιάζει αν τρως, είναι όλα υπέροχα… Όταν ακούω τη λέξη «έρωτας» μου έρχεται στο μυαλό ο Βασίλης!».

 Αναφερόμενη στα παιδιά της, εξομολογήθηκε: «Ως μητέρα με βαθμολογώ με 9,5. Θα αφήσω ένα μικρό ποσοστό κάπου έχω κάνει κάτι λαθάκια. Όταν με ρώτησες πριν για την επιτυχία, θα σου έλεγα τα παιδιά μου. Νιώθω ότι, ό,τι πιο όμορφο έχω κάνει στη ζωή μου είναι αυτά τα δύο παιδιά. Είναι ώριμα παιδιά, καλοί άνθρωποι, με αξίες, που σέβονται. Πάντα ήθελα να είμαι μάνα, δεν είναι όλες οι γυναίκες υποχρεωμένες να το νιώθουν αυτό!».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight