Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταγγελία στο thebest.gr: Ξεκόλλησαν τα γράμματα εξωτερικής ταμπέλας καταστήματος στο κέντρο της Πάτρας

Καταγγελία στο thebest.gr: Ξεκόλλησαν τα...

Από θαύμα και τύχη δεν χτύπησαν μία κοπέλα και μία φίλη της που δευτερόλεπτα πριν είχνα περάσει από το σημείο όπου προσγειώθηκαν τα γράμματα

Ένα περίεργο περιστατικό είχαμε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, εν ώρα αιχμής την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 στον πεζόδρομο Αγ. Νικολάου, το οποίο κατήγγειλε στο thebest.gr, μία γυναίκα, η οποία όπως μας είπε, από θαύμα δεν χτύπησε η ίδια, μία φίλη της και δύο 12χρονα κορίτσια που ήταν μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα όπως μας περιέγραψε, ξεκόλλησαν ξαφνικά τα γράμματα εξωτερικής επιγραφής (ταμπέλας) γνωστού εμπορικού καταστήματος και έπεσαν κάτω στον πεζόδρομο κάνοντας μάλιστα και δυνατό θόρυβο.

Όπως μας είπε η κοπέλα, συζητούσε αμέριμνη με τη φίλη της και περπατώντας στο σημείο άκουσαν ελάχιστα μέτρα πίσω τους ένα δυνατό κρότο και γυρίζοντας είδαν τα μεγάλα γράμματα της πινακίδας που προφανώς από κακή/ελλιπή συντήρηση είχαν ξεκολλήσει και πέσει στο σημείο του πεζόδρομου απ’ όπου περνά ο κόσμος.

"Για λίγα δευτερόλεπτα, θα μπορούσαν τα γράμματα της ταμπέλας να είχαν προσγειωθεί στο κεφάλι μας, πάνω μας και να είχαμε χτυπήσει", μας ανέφερε θορυβημένη η κοπέλα, η οποία πέρα από το σοκ του ξαφνικού κινδύνου που αισθάνθηκε, αντιμετώπισε και μία αδιαφορία από τους εργαζόμενους του καταστήματος που απλά βγήκαν έξω και αφού εντόπισαν το πρόβλημα ξαναμπήκαν μέσα.

Το συμβάν έλαβε χώρα σε μία στιγμή και ώρα που τα εμπορικά καταστήματα ήταν ανοιχτά και είχε αρκετό κόσμο σε Αγίου Νικολάου και Ρήγα Φεραίου.

Μάλιστα εκείνη τη στιγμή πολλοί σταμάτησαν να δουν τί ακριβώς είχε γίνει και απόρησαν βλέποντας την πινακίδα που είχε "προσγειωθεί" στον πεζόδρομο.

«Αναφέραμε το συμβάν για να δείξουμε πως χρειάζεται να γίνεται καλή συντήρηση στις εγκαταστάσεις και σε άλλα σημεία των μαγαζιών ώστε να μπορούμε με ασφάλεια να κινούμαστε και να πηγαίνουμε τη βόλτα μας και να κάνουμε τις αγορές μας», ανέφερε η παρ’ ολίγο παθούσα που φρόντισε να τραβήξει και δύο φωτογραφίες και να μας τις στείλει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις