Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο νεαρός Σπύρος Λυκούδης κάτοικος Πειραιά

Ο νεαρός Σπύρος Λυκούδης κάτοικος Πειραιά

Επίσημη η μετακίνησή του στον Ολυμπιακό Πειραιώς

Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν κάποιες παροιμίες τις οποίες ενστερνίζεται ευλαβικά ο οργανισμός του Ολυμπιακού στην υδατοσφαίριση και δη στο ανδρικό τμήμα, με αγαπημένη… «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αρκούνται μονάχα στο παρόν το οποίο είναι λαμπρό ανήκοντας στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αλλά θέλουν να εξασφαλίσουν και το μέλλον. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να εντάξουν από του χρόνου στο δυναμικό τους τον Σπύρο Λυκούδη, με τον οποίο υπήρχε ούτε ή άλλως συμφωνία από το περασμένο καλοκαίρι.

Ο χαρισματικός σκόρερ που «μάτωσε» όσο κανένας άλλος τα δίχτυα στην Α2 κατηγορία τη σεζόν πουν μας πέρασε και βοήθησε τα μέγιστα ούτως ώστε η ΝΕΠ να εξασφαλίσει την παρουσία της στα «σαλόνια» της ελληνικής υδατοσφαίρισης για τη σεζόν 2024-25, στον νταμπλούχο Ελλάδας.

Πιστός στην προσφιλή του τακτική ο Ολυμπιακός να κάνει δικό του ό,τι καλύτερο σε φέρελπιν παίκτη κυκλοφορεί, είχε δώσει τα χέρια από το προηγούμενο καλοκαίρι με τον ταλαντούχο νεαρό, πρώτο σκόρερ της Εθνικής ομάδας Εφήβων που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό στη Μανίσα.

Και ενώ στην Πάτρα ήλπιζαν πως θα μπορούσαν να υπολογίζουν εκ νέου σε εκείνον τη σεζόν επιστροφής τους στη μεγάλη κατηγορία, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν τον Λυκούδη τζούνιορ (πατέρας του ο Μάκης Λυκούδης, ομοσπονδιακός τεχνικός και head coach της ΝΕΠ), πως τον υπολογίζουν από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Κάπως έτσι στον Πειραιά έδειξαν τις προθέσεις τους να δώσουν ενεργό ρόλο στο ροτέισον σε ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκ της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ήδη από την επερχόμενη σεζόν.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports