Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Mητέρα κατήγγειλε τον γιο της ότι την απείλησε - Τον συνέλαβαν

Πάτρα: Mητέρα κατήγγειλε τον γιο της ότι...

Αστυνομικό δελ΄τιο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, έπειτα από καταγγελία της μητέρας του, διότι μετέβη στην οικία της και την απείλησε, αναφέρει η αστυνομία.


Σε έρευνα που διενεργήθηκε στον ίδιο και στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα μεταλλικό μαχαίρι τύπου στιλέτο, μία ξύλινη ράβδο,1,2 γραμμάρια κάνναβης και μία γυάλινη πίπα για χρήση της ναρκωτικής ουσίας, ανααφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη τριών ατόμων για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ και σήμερα τα ξημερώματα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών,τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν,βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν συνολικά 5,6 γραμμάρια κάνναβης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

 Σύλληψη  για παράβαση της νομοθεσίας περί Ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε
αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1,6 γραμμάρια κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με μείγμα καπνού κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης, με υπολείμματα της ναρκωτικής ουσίας, αναφέρει η αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ
Σύλληψη αλλοδαπού για μέθη


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου Ιωαννίνων, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια μέθης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις