Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: Η συγκινητική επιστολή της- Γιατί ζήτησε συγγνώμη

Η Κέιτ Μίντλετον σε παλαιότερη στρατιωτι...

Η Κέιτ Μίντλετον σε παλαιότερη στρατιωτική τελετή. Πηγή: Ιnstagram.com/princeandprincessofwales

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπέγραψε την επιστολή με τη λατινική φράση “Quis separabit” που μεταφράζεται ως «Ποιος θα χωρίσει (εμάς);»

Μία βαθιά συγκινητική επιστολή έγραψε η Κέιτ Μίντλετον, η οποία απέχει από τα δημόσια καθήκοντα της όσο υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για καρκίνο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγραψε μια προσωπική επιστολή προς την Ιρλανδική Φρουρά, πριν από την τελετή του Trooping the Colour. Τους εύχεται καλή τύχη ενόψει της επιθεώρησης του συνταγματάρχη το επόμενο Σαββατοκύριακο. Σε μια συγκινητική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι Ιρλανδοί Φρουροί, που έχουν την Κέιτ Μίντλετον ως συνταγματάρχη, μοιράστηκαν ένα βίντεο. Ένας από τους Φρουρούς διάβαζε στην Ιρλανδική Φρουρά την επιστολή.

Το σημείωμά της Κέιτ Μίντλετον, που παραδόθηκε σε χαρτί με μονόγραμμα, έγραφε: «Ήθελα να σας γράψω για να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το Σύνταγμα ενόψει της επιθεώρησης του Συνταγματάρχη και του Trooping the Colour».

«Εκτιμώ όλους όσους (σ.σ. συμμετέχουν) στο Trooping the Colour φέτος που έχουν εξασκηθεί επί μήνες και έχουν αφιερώσει πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες. Το να είμαι Συνταγματάρχης σας παραμένει τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να χαιρετίσω στη φετινή επιθεώρηση του Συνταγματάρχη», ανέφερε η Κέιτ Μίντλετον.

Και συνέχισε: «Σας παρακαλώ να διαβιβάσετε τη συγγνώμη μου σε όλο το Σύνταγμα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω ξανά όλους πολύ σύντομα. Παρακαλώ στείλτε τις καλύτερες ευχές μου και καλή τύχη σε όλους τους εμπλεκόμενους».

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υπέγραψε την επιστολή με τη λατινική φράση “Quis separabit” που μεταφράζεται ως «Ποιος θα χωρίσει (εμάς);».

Τα λόγια της απέσπασαν χειροκροτήματα από την Ιρλανδική Φρουρά. Οι Ιρλανδοί Φρουροί συνόδευσαν το βίντεο με ένα δικό τους συγκινητικό μήνυμα προς την πριγκίπισσα. «Η Ιρλανδική Φρουρά συγκινήθηκε βαθύτατα όταν έλαβε σήμερα το πρωί επιστολή από την Συνταγματάρχη μας, την Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Συνεχίζουμε να ευχόμαστε στην Υψηλότητά της καλή ανάρρωση και της στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας», ανέφεραν οι Ιρλανδοί Φρουροί.

 

Το βίντεο με τους Ιρλανδούς Φρουρούς να διαβάζουν την επιστολή της Κέιτ Μίντλετον

Υπέγραψαν και αυτοί το σημείωμά τους με την φράση «Quis separabit».

Θα παραστεί η Κέιτ Μίντλετον στο Trooping the Colour;
Πριν γίνει γνωστή η επιστολή της Κέιτ Μίντλετον υπήρξαν έντονες φήμες ότι θα μπορούσε να παραστεί στην τελετή Trooping the Colour, η οποία γίνεται κάθε χρόνο για τα γενέθλια του Βρετανού μονάρχη.

Σύμφωνα με τη βασιλική παραγωγό του ITV News, Lizzie Robinson εξήγησε ότι το παλάτι ξεκαθάρισε ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα βρισκόταν στην πρόβα της Ιρλανδικής Φρουράς αλλά δεν ανέφερε τίποτα για το εάν μπορεί να βρεθεί για λίγο στο μπαλκόνι των ανακτόρων πλάι στον σύζυγό της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, και τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Γεώργιο, την πριγκίπισσα Σάρλοτ και τον βασιλιά, Κάρολο και την Καμίλα. «Άφησε αυτό το ερωτηματικό για το αν θα μπορούσε να είναι εκεί», είπε η Lizzie Robinson.

 

Πηγή:enikos 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight