Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύμη: Βίντεο και εικόνες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Μάικλ Μόσλεϊ - Πεσμένη στα βράχια η σορός του

Σύμη: Βίντεο και εικόνες από το σημείο π...

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απάντηση για τα αίτια του θανάτου - Σε σοκ ολόκληρο το νησί

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον τρόπο που έχασε τη ζωή του ο Βρετανός παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη και βρέθηκε μετά από 4 μέρες νεκρός, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, στη Σύμη.

Πώς εντοπίστηκε η σορός μετά από 4 μέρες ερευνών

Η σορός του 67χρονου βρέθηκε από τον δήμαρχο του νησιού, Λευτέρα Παπακαλοδούκα καθώς και δημοσιογράφους και μάλιστα, μετά από ανάλυση πλάνων που είχε τραβήξει η ΕΡΤ.

Συγκεκριμένα, καμεραμάν της ΕΡΤ είδε κατά τη διάρκεια καταγραφής πλάνων ότι κάτι γυάλιζε στα βράχια και εστίασε εκεί. Έτσι, μόλις έκανε ζουμ στο υλικό που είχε τραβήξει είδε ότι στα βράχια βρίσκονταν η σορός. Μαζί με το συνεργείο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ήταν και ο δήμαρχος και έσπευσαν στο σημείο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν και οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούσαν στην περιοχή και ταυτοποιήθηκε η σορός.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για το πώς πέθανε ο παρουσιαστής του BBC
 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάικ Μόσλεϊ φέρει τραύμα στο κεφάλι, ωστόσο δεν είναι γνωστό πώς προκλήθηκε. Ο δήμαρχος μιλώντας στο OPEN, ανέφερε τα εξής:

«Βρέθηκε 10 μέτρα από την παραλία, αν περπατούσε λίγο ακόμη, θα τον έβλεπε κάποιος να τον σώσει. Ο άνθρωπος δεν φαίνεται να είναι χτυπημένος. Μάλλον ζαλίστηκε, ξάπλωσε και εκεί έμεινε».

«Έφτασε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, μια δύσκολη διαδρομή με 47 βαθμούς Κελσίου, με τα χίλια ζόρια πρέπει να έφτασε».

Η ιατροδικαστική εξέταση θα δώσει απάντηση για τα αίτια του θανάτου 


Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες, ενώ το θέμα παρακολουθούν και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αναμένεται η σορός, αφού πρώτα ληφθούν τα πρώτα στοιχεία όπου εντοπίστηκε ο 67χρονος νεκρός, να μεταφερθεί στην Ρόδο και εκεί θα γίνει η ιατροδικαστική εξέταση για να αποσαφηνιστεί η αιτία θανάτου του.

Στη Βρετανία, η είδηση του θανάτου του Μόσλεϊ είναι πρώτο θέμα στα ΜΜΕ.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις