Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύμη: Ο Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, με το χέρι στο στήθος, πάνω στα βράχια

Σύμη: Ο Μάικλ Μόσλεϊ βρέθηκε σε προχωρημ...

Ο 67χρονος παρουσιαστής εντοπίστηκε νεκρός, πεσμένος στα βράχια το πρωί της Κυριακής

Άδοξο ήταν το τέλος των ερευνών για τον εντοπισμό του παρουσιαστή του BBC, καθώς επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο που απεύχονταν από την πρώτη στιγμή οι δικοί του άνθρωποι, ότι ο Μάικλ Μόσλεϊ ξεψύχησε, διανύοντας μια μεγάλη απόσταση σε συνθήκες καύσωνα στη Σύμη.

Ο 67χρονος παρουσιαστής εντοπίστηκε νεκρός, πεσμένος στα βράχια το πρωί της Κυριακής (9.6.2024), πέντε μέρες μετά την εξαφάνισή του, στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη μόλις λίγα μέτρα μακριά από το beach bar που υπάρχει στην περιοχή.

Το πτώμα του Μόσλεϊ ήταν σε προχωρημένη σήψη και εντοπίστηκε χάρη στην παρατηρητικότητα του εικονολήπτη της ΕΡΤ, ο οποίος τραβώντας κάποια πλάνα διέκρινε μια περίεργη αντανάκλαση δίπλα στο beach bar. Κάνοντας στη συνέχεια ζουμ στο σημείο κατάλαβε ότι πρόκειται για τον άτυχο Μόσλεϊ. Ο ίδιος περιέγραψε συγκινημένος στο skynews, πως εντόπισε το πτώμα του παρουσιαστή του BBC.

Ο δήμαρχος που βρισκόταν μαζί με τους δημοσιογράφους ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη του beach bar στη Σύμη, o οποίος πήγε στην περίφραξη και διαπίστωσε ότι πράγματι επρόκειτο για τον Μόσλεϊ. 

Το σημείο που βρέθηκε ο Μόσλεϊ:

Τι συνέβη στον Μάικλ Μόσλεϊ;
Ο παρουσιαστής του BBC βρισκόταν τις τελευταίες μέρες για διακοπές στη Σύμη μαζί με τη σύζυγό του. Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης έφυγε από την παραλία Άγιος Νικόλαος για να περπατήσει. 

Την Τετάρτη οι θερμοκρασίες στην περιοχή άγγιζαν, αν δεν ξεπερνούσαν, τους 40 βαθμούς Κελσίου. Με μια σκούρα ομπρέλα, ένα καπέλο και ένα σακίδιο πλάτης έφτασε στο Πέδι και από εκεί θα πήγαινε στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Μάλιστα, ο 67χρονος δεν πήρε μαζί του το κινητό τηλέφωνο, παρά μόνο το ρολόι χειρός του. 

Η ώρα περνούσε και ο 67χρονος δεν έδινε σημεία ζωής. Η σύζυγός του άρχισε να ανησυχεί. Το πρωί της Πέμπτης δηλώθηκε και επίσημα η εξαφάνισή του. 

Δεν αποκλείεται ωστόσο ο Μόσλεϊ να ζαλίστηκε ή να γλίστρησε και να ξεψύχησε λόγω των υψηλών θερμοκρασιών. 

Δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα, το καπέλο και το σακίδιό του, που οι Αρχές θα εξετάσουν αν όλα είναι όπως τα είχε περιγράψει η σύζυγός του, ώστε να αποκλείσουν εντελώς το ενδεχόμενο ληστείας.

Απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο Μόσλεϊ βρέθηκε νεκρός αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα κάνει η ιατροδικαστής.

πηγή newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις