Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ: Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε το 11χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο- Καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος, ο 37χρονος θείος της

Σοκ: Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε...

Νεκρό με τραύματα στο λαιμό βρέθηκε το 11χρονο κοριτσάκι που είχε εξαφανιστεί στον Πύργο

 Νεότερη ενημέρωση:  Ο ξάδελφος της μητέρας της φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την 11χρονη, το βράδυ της Κυριακής, σε αγροτική περιοχή ανάμεσα στα Λεχαινά και την Αρετή, σύμφωνα με το ilialive.gr

Οι αστυνομικοί  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Ο δολοφόνος της 11χρονης τη σκότωσε χτυπώντας την με κατσαβίδι στο λαιμό.

Πώς ο 37χρονος φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε το 11χρονο ανιψάκι του

Οι αστυνομικοί εντόπισαν το άψυχο σώμα του κοριτσιού στις 15:45 το απόγευμα της Δευτέρας.

Η εξαφάνιση της 11χρονης είχε δηλωθεί από τη μητέρα της και είχε εκδοθεί amber alert. Λίγο μετά τον εντοπισμό της σορού φέρεται να προσήχθη ο 37χρονος θείος του παιδιού, ο οποίος ανακρινόμενος ομολόγησε ότι αυτός σκότωσε το παιδί, το οποίο είχε παραλάβει με το αυτοκίνητό του. Το 2017 είχε κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης. Εως τώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή.

«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα κορίτσι, πάω να δω αν είναι η κόρη μου», είπε η μητέρα της Βασιλικής μιλώντας στα Mega, ενώ νωρίτερα είχε απευθύνει έκκληση μέσω του Star για να βρεθεί το παιδί της.

Πρώτη ενημέρωση: Θρήνος επικρατεί στον Πύργο, καθώς ένα κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό σε χωράφι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 11χρονη η οποία εντοπίστηκε σε χωράφι φέροντας τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας 37 χρονος άνδρας που αρχικά είχε προσαχθεί ως ύποπτος για το θάνατο της 11χρονης στον Πύργο, ομολόγησε ότι την σκότωσε. Ο 37χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η σορός της μικρής εντοπίστηκε από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου σε αγροτική έκταση, στο Καταράχι Ηλείας.  Οι πληροφορίες λένε ότι το σημείο υπέδειξε ο ίδιος ο καθ' ομολογίαν δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι συγγενικό της πρόσωπο

Σύμφωνα με το protothema.gr, ο καθ' ομολογία δολοφόνος έχει απασχολήσει στο παρελθόν για βιασμούς ανηλίκων.

Η μητέρα του κοριτσιού είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού.

Στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής ο οποίος θα εξετάσει τη σορό για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Ήταν Κυριακή βράδυ περίπου στις 9:00, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες τα ίχνη της 11χρονης χάθηκαν μυστηριωδώς από το χωριό Μυρτιά του δήμου Πύργου, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στην οικογένειά της και μεγάλη κινητοποίηση των τοπικών Αρχών.

Οι γονείς της μικρής, πανικόβλητοι, μόλις αντιλήφθηκαν την εξαφάνισή της, ενημέρωσαν άμεσα την Αστυνομία, η οποία από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσει το παιδί.

Οι αστυνομικοί “χτένιζαν” την ευρύτερη περιοχή μέσα και γύρω από το χωριό, προσπαθώντας να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο ή ίχνος που θα τους οδηγήσει στην 11χρονη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις