Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Euro 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σύμη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την διαδρομή που ακολούθησε ο παρουσιαστής του BBC

Σύμη: Νέο βίντεο - ντοκουμέντο από την δ...

Ο δημοσιογράφος εμφανίζεται να περπατά στο χωρίο Πέδι

Νέο βίντεο – ντοκουμέντο βλέπει το φως της δημοσιότητας, από τη διαδρομή που ακολούθησε ο παρουσιαστής του BBC, Dr. Michael Mosley, πριν εντοπιστεί νεκρός, την Κυριακή (10/6), στην Σύμη.

Στο νέο βιντεολητπικό υλικό που δημοσιεύει το MEGA, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται να περπατά στο χωρίο Πέδι, φορώντας το μπλε σύνολο του, όπως αυτό που φορούσε την τελευταία φορά που τον είδαν οι οικείοι του, αλλά και να κρατά μια ομπρέλα, στη προσπάθεια του να προστατευτεί από τον καυτό ήλιο.

Έκατσε κάτω και ανέβασε τα πόδια του ψηλά
Σύμφωνα με πληροφορίες της Telegraph, ο 67χρονος παρουσιαστής, πριν πεθάνει, έξω από την περίφραξη beach bar, φέρεται να έκατσε κάτω και να ανέβασε ψηλά τα πόδια του, προκειμένου να αποτρέψει την λιποθυμία του.

Ο δημοσιογράφος, μετά από έρευνες που διήρκησαν περίπου 94 ώρες, βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, σε ύπτια θέση, με το ένα του χέρι να ακουμπά το στήθος του, σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων από την θάλασσα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία ερευνά και βιντεοληπτικό υλικό από το beach bar, όπου ο δημοσιογράφος ενώ φαίνεται να κατεβαίνει την βραχώδη πλαγία, ξαφνικά εξαφανίζεται από το πλάνο.

Σημειώνεται ότι, την ημέρα εκείνη στο νησί επικρατούσε αφόρητη ζέστη με πάνω από 40 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις